Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaa

Wypadanie wlosow, a tarczyca

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaaaa

Czy ktoras z Was boryka sie z takim \"skutkiem ubocznym\" tarczycy. Dzis rano umylam wlosy, rozczesalam sie i wyciagnelam doslownie GARSC WLOSOW, to nie jest normalne. Endykronolog przepisal mi tabletki aby zmniejszyc wynik TSH do normy, ale wlosy jak wypadaly tak wypadaja dalej. Poradzcie cos, prosze

A od kiedy bierzesz leki na tarczycę? Niestety aby włosy wróciły do równowagi potrzebny jest długi okres czasu, min. 2-3 miesiące. Jeżeli nie zauważysz żadnej poprawy po tym czasie, trzeba będzie ponownie iść do lekarza, może do dermatologa? Przyczyn wypadania włosów jest wiele.

Ten lek lykam juz moze od m-ca 0.5 tabletki dziennie. Problem z wlosami mam juz od jakiegos czasu. Smaruje glowe Alpicortem, lykalam juz wiele tabletek drozdzowych i tych na wlosy, paznokcie i cere. NIC nie pomaga!!! Ostatnio zainwestowalam w prywatnego endykronologa, myslalam, ze naprawde sie cos zmieni.

No, jeżeli bierzesz go od miesiąca, to rezultatów może jeszcze nie być. Wg. mnie trzeba poczekać jeszcze z miesiąc, albo i dwa. A potem powtórzyć badania, żeby się upewnić czy lek działa. Powodzenia w walce o włosy, wiem ile to kosztuje czasu, siły i pieniędzy.

Gość wiolaj
nie chcę cię martwić ale ja lece tarczyce od roku i włosy wypadaja mi nadal:(((