Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garwolina

smietnik

Polecane posty

Gość garwolina

co ta S..A BRAK MI SLOW sobie mysli jak tak mozna obrazac ludzi ja juz z tego powodu mialam problemy jak mozna do kogos przyjechac i go obrazac jak mozna kogos wyzwac od k... angielki sa u siebie i co cie to obchodzi jak one zyja ty tez przyjechalas zebrac chodzby o praceja bym cie wykopala na drugi koniec swiata dlaczego tych postow nie wywalicie przeciez anglicy tez wchodza na te stronki chcecie wojne wywolac tego jej nie mozna usprawiedliwic jestem tu po raz pierwszy bo wlasnie od angielki ktora ze mna pracuje dowiedzialam sie o tym co polki w anglii wypisuja na nie dziewczyny jak chcecie tu zyc to nie robcie sobie smrodu atak na marginesie moze ty nie mozesz miec dzieci i zazdroscisz tej dziewczynie ze ona ma az tyle a moze nie znalazl sie taki glupi ktory by cie przel....l najpierw pozamiataj pod swoimi drzwiami zanim zaczniesz komus porzadki robic i spieprzaj do polski

Gość Brak mi słów
co się tak złościsz, przypisywałyście mi jakąś nienawiść i inne takie pierdoły, ale ja poprostu napisałam tak jak to wygląda. I może ci sie to niepodobać, prawda w oczy kole..., ale to co napisałam to niestety prawda. Widocznie za krótko jesteś w UK albo tylko spędzasz czas praca-dom, dom-praca i nie widzisz świata w okół siebie. Ja nie mam zamiaru czegoś upiekszać tylko dlatego, że się to komuś niepodoba. Angielki jakie są kazdy widzi, widać nie masz przystojnego chłopaka, męża. Wtedy sama zobaczyłabyś do czego sa zdolne, nie przejmując się, że ty jesteś obok niego. Czyżbyś tez nie wychodziła z domu w weekendowe wieczory? Wtedy też dobitnie widać zachowanie Angielek. Ja się tu dość naogladałam. Koleżanka ta co w ciązy była, dała do wykasowania swój wczesniejszy wpis, gdzie przedstawiała siebie niezbyt kolorowo, potem już następny wpis miał inna formę, ubarwiająca ją i przedstawiającą jako matka cierpiąca za dziećmi. Żałosne. Wiele kobiet zostawia swoje dzieci na parę miesięcy z dziadkami, czy innymi krewnymi, bo nie chcą ciągać dzieci w nieznane i starają się je ściągnąć do siebie jak najszybciej, bo zdają sobie sprawę jaka to trauma jest dla ich. Starają sie jak najszybciej znaleźć jakieś lokum, pracę i przywieźć dzieci do siebie. Nie mają czasu na bzykanie się z facetami, a szczególnie z takimi, który nie może im zapewnić bytu, i to bez zabezpiecznia. Śmiechu warte facet nie może tej kolezanki co urodziła dzieci wspomóc pieniędzmi. To kto w takim razie? Jak nie ojciec. Pracy dla facetów UK jest mnóstwo, tak więc poprostu robi ją w bambuko, w sprawie, co należy do jego obowiązków. Co do zabezpiecznie. Jezeli facet używa prezerwatywy i równocześnie kobieta się zabezpiecza, to nie ma wpadki, ale jak sie uprawia seks " na żywioł" i po pijaku, to się nie uważa. Kochana wwiem o antykoncepcji bardzo dużo, nie jestem jakąs małolatą, takiej kit możesz wciskać, wiele par, które wpadły mimo zabezpieczenia poprostu nie zachowały ostrożności, a ty powinnaś, bo zostawiłaś dzieci w polsce, które na ciebie czekały. Ale nie myslałaś wtedy za bardzo o nich. Tak bardzo cię to boli, że przejrzałam cię? Zmyślasz za każdym razem inną historyjkę, żeby grac na litości innych osób. W Polsce nie uzyskałaś nic od pomocy społecznej kopiąc w drzwi, to teraz będziesz kopać tutaj, bo ty taka biedna jesteś. Masz prawie 40 lat, więc albo taka strasznie głupia jesteś albo tak cwana. Jedno z dwóch. A dodatkowo może i jestem suką, ale widz, że suka jest lepszą matką dla swoich dzieci, bo myśli o nich i się nimi zajmuje, a nie zostawia i zachodzi w powtórna ciążę, nie zapewniając im wpierw godnych warunków do zycia.

Gość zuza.
:O z tymi angielkami to sie zgodze...

Gość oooooooooooooooo
Ale o co wam chodzi??

Gość caprice30
nie rozumiem, co was obchodza angielki ??? zyja jak im sie podoba, we wlasnym kraju. my zawsze bedziemy emigrantkami bez wzgledu jak dobra prace podejmiemy. warto dodac ze angielki nie sprzataja, nie niancza dzieci, nie pracuja w coffee shopach itd.a dlaczego ??? bo my polki robimy to za nie. my nigdy nie bedziemy na tym poziomie co one bo to nie nasz kraj. i nie ludzcie sie ze tak nie jest. jestem tu 10 lat, przebywam w angielskich towarzystwach, pracuje z nimi , przyjaznie sie, i nie lubie jak mi ktos mowi ze jestem hard working, dostalam awans w pracy jak juz naprawde nie mieli kogo na to miejsce wsadzic, a wiadomo ze zatrudnionej nowo osobie trzeba wiecej zaplacic. dziwne jest to ze polacy uwazaja sie za ludzi super wyksztalconych , wszystkowiedzacych, skorosmy tacy wybitni to dlaczego ekonomia naszego kraju jest tak do dupy. a my szukamy chleba w innym kraju.? ponadto polacy czesto dostaja mmniej niz anglicy za ta sama prace, i wcale mnie to nie dziwi. my w polsce niezbyt tolerancyjnie podchodzimy do obcokrajowcow, a co dopieo mowic jak przyjada i poprosza nasz kraj o zasilki albo prace.obserwuje czesto polakow na zakupach w sainsburym, tych wychudzonych, z koszykami pelnymi economy beans !!! zalosne, ale jak ktos pyta mowia ze w angli jest im tak dobrze. well, what's good for you, may be a shit for me. i mam nadzieje ze primark nie zbankrutuje bo gdzie nasi rodacy beda ubrania nabywac??? pozdrawiam was

Gość Brak mi słów
z tym się zgodzę. Angielki nie sprzatają ...swoich domów, ale w hotelach, sklepach, szkołach jako sprzataczki pracują. Angielski nie niańczą dzieci, szczególnie swoich, w zasadzie w ogóle się nimi nie zajmują, albo zajmują się nimi w tylko w małym stopniu. I pracują w coffee shopach. A awansują najczęsciej tylko dzięki doświadczeniu, które nabywają pracując od 16 roku zycia, są takie Angielki, które zaraz po skończeniu Secendary School idą do pracy i nie chcą się dalej uczyć i takich jest większość, są takie co ida do pracy i się dalej uczą, tych jest mniejszość, bo jest trudniej. Studia nie są tanie, chociaż mają możliwość uzyskać pomoc finansową, ale im się poprostu nie chce. Popytaj sie wszystkich Angielek, które z tobą pracują, jakie mają wykształcenie i od kiedy pracują. No i rozejrzyj się baczniej w koło, no chyba, że żyjesz jak większośc Polaków praca-dom, dom-praca, to wtedy wielu rzeczy nie widzisz.

Gość Brak mi słów
Dlaczego ekonomia naszego kraju jest do dupy? Na to pytanie sama bym chciała znać odpowiedź. Może dlatego, że my Polacy jesteśmy tchórzami i nie potrafimy zebrac się wszyscy razem i wykopać tych wszystkich pseudospecjalistów z rządu i tych wszystkich, którzy sie kręcą w kółko na stołkach od 16 lat. Tylko potrafimy ujadać w kącie. Może dlatego, że wszelkie kombinatorstwo, cwaniactwo i wykorzystywanie innych wrosło nam tak w krew, że nam to pasuje. Gdy zdobędziemy choć trochę władzy to korzyści z niej uzyskują tez wszyscy nasi krewni, nieważne, czy im sie ona należą czy nie, nieważne, że się nie nadają na dany stołek, krewnemu czy znajomemu trzeba załatwić. Napewno to jest częśc odpowiedzi, komuna wyszkoliła w Polakach cwaniactwo, bo wszystko trzeba było zdobyć, załatwić, schylać karki i lizać dupy, więc zginamy i liżemy, a że liżacym jest kawał skurwysyna, który tak samo robił, a tak naprawdę nic nie umiał, żeby zdobyc stołek to nieważne. Szanujemy tych co mają kasę, tych co mają władze. Boimy się, choiaż mamy rację, nie walczymy, tylko potulnie jak baranki dajemy sie kopać w dupę. Kombinujemy, cwaniakujemy, oszukujemy jeden drugiego, chwalimy tych, którzy " sobie dobrze radzą", ale nie dzieki uporowi i pracy, a przekrętom. To jest częśc odpowiedzi.

Gość xml
brak mi slow --> tak psioczysz na angielki a zobacz jak sie polki koorwia. W mnie na uniwersytecie w londynie anglicy z roku ( przewaznie czarni i hindusi ) bardzo sobie zachwalaja polskie koorweki bo zadna inna glupia nie robi laski z polykiem za 10 funtow , a za 20 mozna sobie zaruchac bez gumy ( nawet w tylek ). po prostu obrzydzenie bierze. Raz mnie chcieli zabrac ze soba bo twierdzili ze jak sobie z polakmi pogadam to jeszcze z ceny zejda a ja sie zabawie za free ( to w tym momencie zygac mi sie zachcialo, doslownie ) ,kulturalnie odmowilem i po stwierdzilem ze scierwa nie wale POLKI CZEMU SIE NIE SZANUJECIE I ROBICIE Z SIEBIE NAJWIEKSZE KOORWY NIE TYLKO EUROPY , ALE I SWIATA

Gość do xml
doprawdy przerazajace w jakich kregach sie obracasz.....BRRRR

Gość xml
obracam sie wsrod studentow angoli wiec nie wiem co w tym przerazajacego. Przerazajace jest to co te polki z siebie robia

Gość gggg55555555555555