Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZZZOa

co lepiej ładna twarz i zero biustu czy

Polecane posty

Gość ja tez nie mam biustu
dzieki za ten temat, milo jest przeczytac tyle pocieszajacych wypowiedzi. ja mam chyba jakies niepelne A :/ na szczescie jestem wysoka, szczupla i mam w miare ladna buzie, i na brak powodzenia u plci przeciwnej nie narzekam, ale i tak mam kompleksy przez ten biust, tzn. w sytuacji gdy chlopak chce sie ze mna kochac - wtedy odmawiam niestety :( wiem ze juz nie urosnie wiekszy, bo mam 25 lat. mysle o wszczepieniu silikonow, ale boje sie tego, po drugie narazie mnie nie stac, i nie zapowiada sie zeby bylo mnie stac :( przykre.

Gość oczywiscie ze twarz wazniejsza
w koncu patrzy sie na nia czesciej niz na biust.

Gość cs
mi sie wydaje, ze ja nigdy nie robore sie przed facete,;| tez jstem wysoka dosc szczupla, ale biust jest nieproporcjonalny po prostu

cs to witaj w klubie. mam dokladnie tak samo. i jak patrze na inne dziewczyny to one wszystkie maja normalne biusty, tylko nie ja :( i pytam sama siebie - dlaczego? no ale moze to faktycznie nie jest az takie wazne, i facet moglby to zaakceptowac. no bo nie wyobrazam sobie ze mam przez to nie wyjsc za maz, nie zalozyc rodziny... :( kurcze, czasem wydaje mi sie ze moj chlopak by sie przez moj biust nie zniechecil, nawet jakbym sie przed nim rozebrala. ale i tak sie wstydze, jest mi glupio. chociaz raz juz sie rozebralam przed chlopakiem, ale nie tym z ktorym jestem teraz, i on to zaakceptowal, nie powiedzial ze mu sie nie podoba, a nawet coraz bardziej angazowal sie w zwiazek ze mna. wiec moze to faktycznie nie jest az tak wazne.

jestem deska - ja wcale nie mam az takich fajnych nog, tyle tylko ze sa szczuple i w miare dlugie

Gość cs
19 mam lat mowiana mnie cziki cziki ta. do ja tez nie mam biustu-->poruszasz sie samodzielnie czy uzywasz wielkich pancernych stanikow? bo ja juz sama nie wiem co lepsze, porazka byloby gdybym zaczela se uamwiac z chlopakiem kieduy on widzial mnie w staiku, a wiec gdy "mialam piersi"a pozniej co?rozczarnowanie? nawet nie wyobrazam sobie tego, wiec z jednej strony wole zeby na wstepie wiedzial co i jak..a u ciebie jak z tym jest?

moze sie wypowiem, bo ja tez nie mam czym \'\'oddychac\'\' twarzy tez nie mam super....i uwazam ze nie masz czym sie martwic...zakochanemu w Tobie chlopakowi beda sie podobaly...ja tez nosze staniki usztywniane, ale przy swoim chlopaku czesto wcale nie nosze biustonosza i nie wyglada na niezadowolonego;)

Gość konusie idealisto
to niezly z ciebie spaslak

TWARZ Dla mnie jedyną zaletą dużego biustu jest możliwość umieszczenia penisa między piersiami. Jednak o wiele, wiele przyjemniejszy jest sex oralny. Dlatego: ZDECYDOWANIE TWARZ

Gość cs
mam wrazenie, ze akurat wy trafiacie na takich tolerancyjnych facetow, albo na takich ktorzy po prostu lubia male biusty ot tak;)