Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga22

tabletki powoduja starzenie piszcie?ciekawe?

Polecane posty

Gość kinga22

dzis bylam w poradni małżenskiej i dowiedziłam sie ze tabletki powoduja starzenie i wogle ja nie wierze w naturalne metody antykoncepcj i pozatym jeszcze wam napisze lepszy tekst ze tablety sa lekiem poronnym ja duzo czytam na ten temat wiec nie wierze w to i nie dam sie zbyc byle pretekstem aby stosowac inne maetody np naturalne na wszystko przyjdzie czas to pa piszcie co o tym myslicie?kosciół zacheca ale ja nie....Choc w przyszłosci planuje dzidzi z mezem.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i jeszcze wyrasta trzecia noga.... tabletki mają pewne skutki uboczne (czasami dość poważne, głównie problemy z krążeniem) ale żeby wywoływały starzenie to jeszcze nie słyszałam - nie wiem co niedługo w tych poradniach wymyślą:( w sprawie anty proponuję się udać do lekarza (nie tylko po pigułki i spiralę ale także na rozmowę o innych środkach) takie "poradnie" omijać szerokim łukiem

Gość cilestka
ja zazywac cilest piąty miesiąc i mam dziwne przebarwienia skóry na twarzy-czerwone plamki,ktore pieczą i swędzą...nie wiem co robić, w ulotce jest zaznaczone,ze to działania niepoządane i mogą nie ustąpić przy odstawieniu.ale ja nie chcialabym odstawiac cilestu,bo dobrze sie po nim czuje,ale te plamy..czy mogłby mi pomoc dermatolog?co sądzicie?