Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejku..............

Już nie daję rady ...

Polecane posty

Moim problemem są pocące się stopy :( Próbowałam już chyba wszystkiego- kremy, dezodoranty, zasypki, talki, żele, dużo by wymieniać i nic, kompletnie nic nie pomaga :( A to jest ogólnie dziwne to jest, bo stopy pocą mi się tylko w obuwiu i niezależnie od tego jakie to jest obuwie, nawet jak jest ze skóry naturlanej, a jak jestem w samych klapkach oczywiście też z naturlanej skory to jest mi zimno w stopy, a wystarczy, że założę cienkie skarpetki, to już się stopa poci :( Nie wiem jaki może być tego powód i jak sobie z tym radzić? Najbardziej cierpią na tym moje buty, bo są przepocone strasznie i szybko się przez to niszczą :( Co mam zrobic???

Gość bawelna 100
nos tylko bawelne!!!!!!!!

niestety bawełna też nie jest rozwiązaniem, bo stopy mam suche tylko wtedy jak są gołe i w laczkach ze skóry naturalnej (wtedy nie muszę ich niczym smarować czy zasypywać), wystarczy, że coś na nie ubiorę, nawet skarpetki z froty i już są wilgotne. a metody opisywane w linkach też stosowałam. miałam nawet Etiaxil i też nie pomógł :(

Gość kuzynka ferdka
o formalinie slyszalas???

Gość ojejku.........
a o co chodzi z tą formaliną??? Zastanawiam się już nad tym botoxem, ale strasznie to drogie i na krótko :(

Gość ojejku.........
już wiem, przeczytałam o tej formalinie :) Tylko gdzie dostać taki 1-2 % roztwór??? W aptece?

Gość fggdds
kup w aptece kwas borny i wsyp trochę do butów powtarzaj co kilka dni a nogi mocz tez co jakiś czas w wodzie z łyżeczka kwasu pomaga na 100%

jest jeszcze coś takiego KN2 chłodzący żel-dezodorant do stóp FABERLIC str. 80 majowego katalogu www.faberlic.pl

Gość ojejku.........
spróbuję z tym kwasem bornym, bo formalina niestety śmierdzi :/

Gość ojejku.........
dziekuję bardzo za rady :)