Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaszta

Faceci SKORPIONY - dlaczego sa tacy okrutni

Polecane posty

najpierw Cie podrywa, lata za Toba a gdy Ty w koncu zwrocisz na niego uwage i zaufasz i powiesz ze Ci zalezy to momentalnie sie odsuwa... staje sie obojetny i milczy. Poprostu pelna obojetnosc. czy Wy tez macie podobne doswiadczenia?

Gość ja właśnie leczę się po jednym
ale nadal bardzo kocham :/

Gość ja właśnie leczę się po jednym
nie odzywać się, czekać ewentulanie pokazać się jako wesoła, zadbana, szczęśliwa kobietka to oni wybierają pozwól mu działać

Gość maxi kazzz
gwiazdy i planety wysyłają na niego energię obojętności i milczenia, nic na to nie poradzisz:(

przepraszam, a jakie znaczenie ma to, czy on jest spod znaku skorpiona, strzelaca, byka, czy bliźniąt? to przecież nie ma nic do rzeczy :o od razu widać, że jesteś jakaś przesądna itp.

Gość judith.
zdecydowana większość facetów jest okrutnych...:? znak zodiaku bez znaczenia...

Gość judith.
ocenianie człowieka na podstawie znaku zodiaku jest głupie, astrologia to fajna zabawa, ale nic poza tym...

Gość judith.
czemu chcesz, by się Tobą ponownie zainteresował, skoro jest taki okrutny?:O

Gość doświadaczona ze skorpionem
Byłam żoną skorpiona 15 lat. Oni bardzo kochaja ale wolą sie pochlasatać niz powiedziec to. I od tego zaczynają się problemy apotem to juz łańcuszek się rozwija. Skorpion milczy i obserwuje. Ale nie licz, ze Ci powie kocham:)Moze na początku znajomości. Po latach milczy i milczy. Wyjątkowo trudny osobnik:) Przerobiłam to:) Wolę zdecydowanie bardziej spontaniczne znaki zodiaku:)

no walsnie ja jestem strzelec najbardziej spotaniczny z wszystkich. jak tu udawac obojetnosc skoro mi zalezy. chory uklad

Gość judith.
strzelec jest najbardziej spontaniczny? chyba sobie żartujesz!!!:D

Gość judith.
kto? ja?;)

no jest. spotaniczny i szczery i otwarty. jak tu udawac taka gre obojetnosci?

Gość judith.
nie kwestionuję że jest to znak spontaniczny szczery i otwarty (choć w rodzinie mam kilku strzelców i wiem, jakie to ziółka...;) ), ale nie zgadzam się, że to najbardziej spontaniczny znak zodiaku;) a tak w ogóle, astrologia to tylko fajna zabawa, nie można oceniać człowieka na podstawie znaków zodiaku

Gość zodiak_skorpion
Nie jestesmy okrutni, to życie jest okrutne. Jeśli wierzyć w znaki zodiaku to strzelec i skorpion raczej się nie dogadają, chyba że w łóżku. Ja to kiedyś przerabiałem i niestety została mi rana zadana strzałą pani strzelec.

Gość mara2
No niestety mam doswiadczenie ze skorpionem,tzn.byłam w takim zwiazku i nie polecam.Jak dla mnie są to egoiści,którzy nie lubią mówić o miłości,są powierzchowni,b.zazdrośni ,wazny dla nich jest seks i zawsze mają rację.Z doswiadczeń 2 koleżanek,tez ze skorpionami,to się niestety sprawdza. Mimo wszystko życze powodzenia,nie narzucaj się,okaż obojętność,oni nie lubią schodzić na 2 miejsce.pozdrawiam

okaż obojętność,oni nie lubią schodzić na 2 miejsce wiec jak te dwie rzeczy polaczyc??

Gość mara2
Chodzi o to,że jak okażesz mu obojętność-on się wkurzy i jezeli mu zależy to sie odezwie i może wszystko zacznie się na nowo.Poczuje,że naprwdę może Cie stracić i zacznie działać.

dla nich tylko seks, zabawa i wszelkiego rodzaju przyjemnosci sie w zyciu nalezą - przynajmniej wychodza z takiego zalozenia :O a najlepsze jak sie z toba poklocą, pojda na impreze, wracaja i jak gdyby nigdy nic chca sie kochac :O

hmmm - okrutni? może i są ... jeśli Ty będziesz bardziej to on będzie łagodny jak owieczka! Właśnie mam ciekawy przypadek - to on twierdzi, że się zakochał on nalega na spotkania, ja wręcz przeciwnie! Nie zdradzam się z niczym w ogóle, twierdzę że czas pokaże. Jak mnie zdenerwował to po prostu wyszłam z baru i poszłam do domu - na następny dzień dostałam kwiaty z przeprosinami! To ja jestem wredną zołzą a on jak do rany przyłóż! I nie odpuszczę bo tylko tak z facetami się powinno postępować:)

Amant> a może to tylko gra z mojej strony?:) To że czasem postępuję \"olewająco\" nie oznacza, że jestem taka ogólnie:) wręcz przeciwnie:)