Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opium w zupie

SZOK!!

Polecane posty

Gość opium w zupie

mialam isc na impreze w ten weekend z moim chlopakiem do moich znajomych,a on pisze mi smsa, ze nie wie czy pojdzie, bo mama krzywo patrzy, ze na imprezy tyle chodzi,a np do cioci nie chce jechac( mieli jechac z rodzina, ale nic nie mowil, ze nie chce tam jechac) na imprezie w tym roku byl dwa razy- raz na sylwestra, potem raz z kumplem.wniosek moj- mam faceta maminsynka..on ma 22 lata a takie rzeczy mowi..ratunku:O

no faktycznie, moze niedlugo mama sie obrazi ze poszedl do ciebie zamiast pomoc jej piec ciasto? :O faceci...:O swoją droga to dziwne ze 20-paro letni facet musi jezdzic z rodzicami po ciatkach itd. :O

Gość opium w zupie
w sumie nie raz bylo tak, ze np on nie odbieral telefonow, potem mi pisze,ze zajety byl, bo z mama piekl ciasto.nie wiem co mam myslec, kocham go, ale to jest chore:O

zajety byl bo piekl z mamą ciasto? :O nie mowie ci ze masz z nim zrywac, konczyc znajomosc, bo nie o to przeciez chodzi, a o rozwiazanie problemu ale wracajac do tematu, nie odebral telefonu bo robil z mamą ciasto :O a czy jak byl z tobą, nawet zajęty zdarzylo mu sie nie odebrac telefonu od mamusi? najdziwniejsze jest to ze takie kobiety wiedzą ze robią ze swoich dzieci kaleki, a dalej w to brną...:O

Gość opium w zupie
z tym ciastem to bylo tak-ze on zostawil telefon z wylaczonym dziwiekeim w pokoju na kilka godzin i w kuchni piekl ciasta- wiec nie slyszal.jak jest u mnie i slyszy telefon(np wibracje) to zawsze odbirze od mamusi:O

Gość opium w zupie
ale przypomnialo mi sie kiedys bylismy na wyjezdzie-wlasnie przyszlismy do hotelu, postawilismy torby i chcielismy zaczac sie kochac.no i juz orzebrani, pieszczoty itp a tu dzwoni telefon- odebral- mamusia, czy juz dojechalismy i jak podroz..:O

Gość AnUlkA....
miałam podobnie ale faceta trzeba sobie wychować... to nie jest łatwe jesli jest to maminsynek, ale dalam sobie rade, noi on przedewszystkim tego chcial bo inaczej pewnie by nie wyszło

Gość AnUlkA....
i to dokładnie było tak samo. nie odebrał tel bo robił cos z mamą w kuchni, albo musiał ja gdzies zawiesc... Raz było tak ze mama płakała jak do mnie szedł i pytała po co tam idziesz.... po prostu szok!! :(

te matki sa bardziej chore niz oni :( im sie wydaje ze to jest normalne zachowanie matek, a one im po prostu graja na emocjach :O zeby plakac bo chlopak idzie do dziewczyny? :O zalosne, takie matki niszcza zycie swoim synom, robia z nich emocjonalne kaleki, a w najgorszych wypadkach ci ludzie beda juz cale zycie na uwiezi u chorej mamusi, ktora stawiaja na piedestale jak bogini a nawet jak zechca sie zerwac z lancucha to nie starczy sil, bo przeciez mamusia zle sie poczula, albo mamusia bedzie plakala, cale zycie mnie karmila i wychowywala, a ja teraz podly pragne zalozyc wlasna rodzine :O te kobiety krzywdza wlasne dziec! swiadomie! 😡

Gość abbaaaa
daj sobie spokoj dziwczyno, jego matka zatruje wam zycie, jesli on sam nie ma do tego dystnsu i nie potrafi zerwac pepowiny to na pewno go sobie nie wychowasz, a wieraz mi takiej tesciowej nie zniesiesz, a juz pod jednym dachem napewno. Caly czas bedziesz najgorsza, mamusia bedzie ciagle potzrebowala pomocy synusia, bedzie robila wyrzuty, ze tobie poswieca czas anie jej.na dluzsza mete nie do wytrzymania.

Gość abbaaaa
plus to co Sweet Dreams napisal

Gość opium w zupie
:( nie wiem juz co mam myslec.jego rodzice sa raczej prosci, mieszkaja na wsi i mysla, ze rodzina jest najwazniejsza.no a ja rodzina nie jestem i nie wiem czy kiedykolwiek mam ohote byc.on mowi, ze mnie lubia, ale ja tak nie sadze:O