Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paznokcie NATURALNE

Wszedzie tipsiary niedlugo Polki tylko to beda umiały robić

Polecane posty

Gość paznokcie NATURALNE

Przesada jest to co mozna zaobserwowac chociazby na forum..wszytko te sztuczne pazury i tipsiary dajcie spokoj moze zajmijcie sie troszke czyms innym....co 2 to robi tipsy albo chce.co to za fascynacja....

Dobrze że Ty masz inne pasje. Chyba każdy ma prawo robić, pracować jak ma ochotę. Nie pomyślałaś, że dla niektórych taka praca moze stać sie pasją? Taka praca wymaga okreslonych predyspozycji....dokładnosci, precyzji, zorganizowania, zdolnosci plastycznych....i nie jest to takie nic jak niektórym sie zdaje.

Gość akrylki
wszystkie przeciwniczki tipsow,kosmetyczek i calej reszty to pewnie pasztety ktore zazdroszcza tym ktore potrafia o siebie zadbac i robia to dobrze:)

Ja tipsów nie robie i mam swoje naturalne dlugie pazokcie. I co zaliczam sie tez do tych?

Gość heldin
przewaznie tipsy maja blachary

Gość abba.
ja mam swoje dlugie paznokcie, a chce sie zajac tipsami zelowymi, dlatego, ze lubie wszystko co zwiazane z ozdabianiem paznokci i jeszcze mozna zarobic i odwalcie sie od nas..

Gość Maja17
a nie pomyślałaś że niektórzy poprostu to lubią lub tak jak ja mają tipsy bo nie mogą mieć swoich długich bo bardzo się im łamią bądź nie mają czasu dbać o swoje paznokcie

Gość do paznokcie naturalne
Czyżbyś oblała egz. praktyczny?! Jak ci sie tipsy nie podobają to ich sobie nie rób i nie truj ;)

Gość studio łódź
Najłatwiej krytykować coś czego się nie zna i pewnie nigdy nie pozna. Ale to zrozumieją tylko zwolenniczki stylzacji paznokci. Dla niektórych to kobieta powinna siedzieć w domu a najlepiej w kuchni i gotować obiadki, a jej kochajacy maż i tak ogląda sie na ulicy właśnie za takimi kobietami które dbaja o swój wygląd i korzystają z usług kosmetyczki.

Gość honey_m
heheh...rozbawaił mnie atak z pasztetem i ze niby zamits tego powinniecie siedziec w domu i gotowac obiadki! Nie jestem pasztetem i zdziwiłabys sie bo jstem zadbana,atrakcyja blondyka i korzystam z uslug kosmetycznych. Zamist tipsow mam swoje zadbane paznokcie. A co do pasji rozumiem...mozna tak owa miec...ale bardziej chodzilo mi o zjawisko,iz co 2 dziewczyna robi tipsy!!! strasznie pasjonujace...To mozna zaobserwowac od niedawna i uwazam to za mode. Przeminie jak kazda....Profesjonalistki zostana....Tipsiary przepadna....takie życie. Zrobiłam sobie RAZ żlele...i wiem na czym to polega wiec nie zarzucajcie mi ze nie wiem...swoje paznokcie tez zawsze zdobie. Tylko przeraza mnie zjawisko tej wszechogarniajacej pasji.....Tipsami.

Gość zawodowa_stylistka
tipsy to kupujecie w kiosku za 2 złote, a zabieg ktory proponują w gabinetach to jest przedłuzanie paznokci np.metodą zelową , akrylową, porcelaną. Dla mnie praca stylistki to nie tylko zawód to przedewszystkim pasja, uwielbiam tworzyć wzory, bawić się pazurkami.Nie jest prawdą że za chwilę kazda będzie potrafila robić pazurki, uwierzcie mi osób które potrafią ślicznie i profesjonalnie przedłuzać paznokcie jest naprawdę niewiele.wiele jest "stylistek" ktore same kupują sprzęt na allegro(oraz kurs za 9,99) i próbują coś działać - z marnym skutkiem - jednocześnie psujac opinię osobą ktore naprawde żyją tym co robią.