Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MilenaWeronki

Olej z jojoby pomógł mi wyleczyć trądzik!!!

Polecane posty

Widzę, że ciagle w wątkach powtarza się temat problemów z trądzikiem. Mnie pomógł olej z jojoby, a bardzo długo męczyłam się z pryszczami! Nie używam żadnych kosmetyków oprócz oleju, płyny z oczara septyk i czegoś do mycia np. Babydream dla dzieci! No czasami jakis puder naturalny...Kosmetyki przeciwtrądzikowe to sama chemia, która tak naprawde powoduje trądzik!!! Obejrzyjcie tą stroną, tam dokładnie są opisane składniki kosmetyków, które powodują trądzik, a są obecne w prawie każdym kosmetyku!!! http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm Pozdrawiam serdecznie! Mam nadzieję, że mój wpis komus pomoże...

Gość boshe wszystkie kremyzele itp
maja jakis z tyc skladnikow :( to co mam niczego nie uzywac :( bo ja juz sama niewiem nie moge sobie z tyum poradzic.a olej z jojoby o ktorym mowisz stosowalam ale wysuszyl mi twarz za mocno i chyba mnie apchal bo pojawily sie jakies grudki ! a te grudki sa najgorsze chyba naprawde :/ chociaz niewiem czy to od tego...

Gość boshe wszystkie kremyzele itp
olej jojoba firma profarm ...sklad:buxus chinensis,tocopheryl acetate wysypalo mnie ale nieiwem czy to akurat od tego oleju ;/ juz niewiem jakich kosmetykow mam uzywac

moze być że od tego (sorry ze się wtrącam:) ) - po pierwsze zapychanie to sprawa indywidualna i kazdego moze zapychac co innego, po drugie ten tokofetol to wit E i ona np. mnie zapycha, a jojoba czysta już nie...

Gość MeuMiuMou DwaDwa
mi pomaga oliwka Hipp, jest z naturalnych skladnikow, fakt nie znalazlam jeszcze dobrego nawilzajacego kremu a by sie przydal.Poki co od 2 miesiecy nie smaruje niczym innym tylko ta oliwka i pije duzo zielonej herbaty:) no i pamietam o kupce :D codziennej zeby toksyny sie nie trzymaly w organizmie.jest ok:) aha jak cos podziubam to polewam woda utleniona i mieszam z Brevoxylem ;s wydaje mi sie ze jakos szybciej sie to goi wtedy. moj patent.gruba skore mam. no grudy sa najgorsze..jak sie uaktywnia.puchna wtedy robia sie wielkie fioletowe i swedzace.wtedy leje na to Hipp i nie dotykam nie macam nie wyduszam, po 2 dniach blizna jest a po tyg znika i nie ma sladu, a gdybym wyciskala to by mi to zlazilo miesiacami (mam na dekolcie takie po wyduszeniu fioletowe - nie chce mi zejsc juz rok ponad!!!!!)

Gość gość
Na trądzik olej jojoba faktycznie jest świetny, ale nie tylko. Ja stosuję go też na włosy. Ma wiele właściwości - poczytajcie sobie o tym tutaj: http://olej-jojoba.pl .