Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aphrodesia

Różne budowy ciała

Polecane posty

Gość Aphrodesia

Bywają kobiety dronokościste,grubokościste ale także takie że od pasa w górę są szczuplusienkie a tyłek szeroki a nogi grube. Ja mam dość spory tyłek, w biuście też nie mało, talia nie za wąska, a nogi chudziutkie.Jakie wy macie budowy i jak próbujecie je poprawiać?

Gość olalalalaaa
ze mnie taki chodzący klocek.Najgrubsze mam nogi, spódnicy już nie założe.Nawet kiedy są upały noszę długie spodnie

Gość Niuńkaaa
A ja jestem cała szczuplutka, zero sadła a w talii mam 70 cm

Gość Aphrodesia
Niuńka a hula hop próbowałaś? Ja już około dwóch tyg się bujam i mam wrażenie że trochę lepiej wyglądam chociaż w talii raczej nie ubyło.Zmierzę się dopiero na początku maja

Gość wdepłaś w coś bosa
ja to już w ogóle smieszna jestem-duże piersi i bary szerokie ale biodra nie proporcjonalne do góry za to kuper odstający. masakra! ale mówi się trudno i żyje się dalej;)

Gość Aphrodesia
wdeptałaś...ale jak masz odstajacą pupę i duże piersi to świetnie.Taka budowa podoba się facetom.Ja mam małe piersi ale też nie jestem wąska w barach

Gość wdepłaś w coś bosa
ale przynajmniej duże bimbały maskują nie za bardzo płaski brzuszek i jest git ;)

Gość Aphrodesia
mam kumpelę która ma wąski tyłek a piersi ogromne, nawet jak schudła, wszędzie schudła tylko nie w piersiach.Ja mam malutkie piersi ale jak schudnę to one robią się jeszcze mniejsze ;).Cóż za niesprawiedliwość ;)

Gość merlin-ka
a ja mam szczupłą górę - tzn ręce, płaski brzuszek i duże wcięcie w talii, do tego spory biust C, tyłek raczej zgrabny, natomiast najgorsza moja zmora to nogi :/ uda w miarę zgrabne, a kolana i łydki tragedia, grube i jakies niekształtne (to chyba genetycznie bo mama tez takie ma i inne kobiety z mojej rodziny), i z tymi łydkami nie da sie nic zrobic, jak cwicze to robią sie jeszcze wieksze. Probuje sie rozciagac, ale narazie nie ma efektow..

Gość Aphrodesia
Merlinka też słyszałam że z nogami to już raczej nie da się nic zrobić, ewentualnie można się nabawić większych mięśni przez nogi będę jeszcze grubsze.No widzisz ja męczę się talią, Ty z nogami a każda z nas z czymś tam innym :(

Gość a za to ja
ja mam male piersi,waska talie i ramiona za to szerokie biodra i masywne nogi:// wygladam jak nicpon,zero proporcji...

Gość Aphrodesia
no i przyszło nam nie mieć idealnych sylwetek ;) Pozdrawiam wszystkie nieproporcjonalne kobitki ;)

Gość fata morgana
Dziwna, z gory jestem szczupla, nawet chudawa, a jak pojedziesz w dol to nagloe BACH i wyskakuje wielkie dupsko a'la J.LO. ;]