Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teskniaca...

Miałam piękny sen.....

Polecane posty

Gość Teskniaca...

i nie moge o nim zapomniec achhhh Caly sen jako taki byl dziwny ale... najwazniejsze bylo w nim to,ze bylam z takim przystojnym mulatem, ktory mnie tak rozpalil,ze moglabym mu sie oddac na stojaco.....Aktualnie z moim facetam mam "ciezkie" dni, no nie mozemy sie dogadac za bardzo i moze dlatego.... To chyba glupie wzdychac do faceta ze snu ale........

Gość tez bym chciała tak śnic
Oj,az sie rozmarzyłam....I pewnie maił ogromnego penisa? No bo mulaci maja wielkie przyrodzenia przecież:-) Cudowny sen:-):-):-)

Gość giougo
to na pewno mądrzejsze niż wzdychać do jakiegoś trzeciego na jawie a snu ci bardzo zazdroszczę...

Gość Teskniaca...
No wlasnie a mi ostatnio brakuje czulosci i pozadnego seksu, a ten sen....... Dobrze,ze dzis mam wolne i nie musze szybko wracac do realnego swiata :) Oj dziewczyny powiem wam,ze jest czego zazdroscic, na sama mysl o tym snie mnie dreszcze przechodza...... achhh

Gość giougo
domyślam się... ja takie sny przypominam sobie jeszcze przez całe lata

Gość znawczyni tematu
a jakiego penisa miał ten mulat ze snu ?

Gość Teskniaca...
czarnego

Gość Teskniaca...
Mial geste czarne wlosy, brazowe duze oczy.Byl wysoki, ciemna karnacja.Bardzo silny...mmmmmmm Niosl mnie na rekach do pomieszczenia bez klamki w drzwiach, po drodze szeptal czule do ucha... Weszlismy, zamknal drzwi na klucz.Polozyl na stole, ja juz bylam go towa.......... Ide spac, moze sie powtorzy....

Gość Teskniaca...
Podszywaczom dziekujemy, nie byl czarny byl mulatem, czyli mial ciemna karnacje.

Gość Teskniaca...
nie musisz dziekowac :P

Gość delikatnynamietnygoracy
Hej Teskniaca :) Serdecznie Cie pozdrawiam w ten piekny dzionek... Nie martw sie bedzie dobrze nie jestes sama na tym siwecie... W zyciu nie zawsze jest kolorowo :)

Gość Zośśśka
A ty co znowu...

Gość znawczyni tematu
no ,rozumiem ,ze mia czarnego penisa ale...rozmiar! Podaj koniecznie jakiego miał :-)

Gość Teskniaca...
Dziekuje i rowniez pozdrawiam :) No niestety juz mi sie nie uda teraz usnac ale mam nadziej,ze dzis w nocy..... Albo moze w realu.....

Gość Teskniaca...
Wiesz nawet we snie nie przyszloby mi do glowy zeby go mierzyc :p No ale oczywiscie, ze byl duzy. Przeciez to byl piekny sen wiec wszystko musialo byc jak nalezy :P

Gość Teskniaca...
Acha i nie byl czarny! Podszywacz pisal, ze czarny.On byl mulatem i mial pieknie opalonego penisa!