Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co corka na to

po 3 piwach nie staje?

Polecane posty

Gość zboczona starucha
Nikt nie mówi o godzinie. Zresztą jakby się Twoja partnerka postarała to pewnie i po 7 by Ci stanął ;)

Gość alkoholikk
przecietnie piwo ma ok 5% alk tak więc 5% z 500ml daje nam 25ml czystego alk czyli ok 50g wodki

Gość dsae
dfadsfdf dobra niech bedzie ,ze mu staje po tych 7 piwach czy 0,7 litra wodki .ALe pewnie wtedy to musisz sie sama nim zajmowac bo nie moze sie ruszac specjalnie ?

Gość dfadsfdf
a ten znów o tej godzinie, a niech to będzie wieczór przy piwie... dsae bo cię zapytam ile masz lat bo może my tu właśnie jakiegoś małoletniego demoralizujemy to już lepiej wierz w to co piszesz

Gość dsae
raczej 5,7 -6 % alkohlou polskie piwa sa mocniejsze niz zachodnie 5 % to ma haineken albo jakies słabe zachodnie piwa

Gość dfadsfdf
dsae, jak piszę że to najcudowniejszy seks jaki mi się zdarza, to wiem co piszę ale wtajemniczać cię nie będę

Gość dsae
dla mnie gosc ktory ma ochote na co innego niz sen po 7 piwach jest mistrzem.PO 7 piwach kazdy lezy i spi.OCzywiscie laska moze mu cos zrobic ,ale on wtedy jest tylko strona bierna i nie pamietac o sie dzieje.

Gość dfadsfdf
nooo... w moim odczuciu on jest mistrzem a jak jest z innymi, nie wiem i nie chcę wiedzieć na pewno bywa różnie, a na przykład pasztet napisał jak u niego :)

Gość fdsert
po 7 piwach to kazdy facet spi.

A właśnie że nie;P bo dopiero po 12... Kiedy nie daję rady? Jakoś tak po wlaniu w siebie 0.5l ciężko mi dojść... Co nie zmienia faktu że sprzęt działa;]

Gość sloneczne wzgorze na tej samej
dsae przyznaj...nie staje ci po 3

Niestety- ja po 12 nie myślę już o seksie;] Cóż- waga robi swoje... Pozatym- nie ta głowa... Ale o czywiście mówimy w czasie takich 3-6 godzin;>?

Gość Nufresssfq2
Miałem dość poważne problemy ze wzwodem, potencją, erekcją i wzwodem Kiedyś trafiłem na stronę: DoktorPotencja . pl Odkąd zaopatruję się w tej aptece w Kamagra, moja żona jest w niebo wzięta Polecam.