Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ormianin

nie uwierzycie jaki numer odwaliłam...!!! co za idiota ze mnie.

Polecane posty

Byłem z Aśką 4 lata prawie nam stuknęło i słuchajcie okazało się ze zdradziła mnie z moim kuzynem. Rozumiecie załamka na całego no i wtedy pojawiła sie moja przyjaciółka ŻANETA w zyciu powiem tak podniosła mnie na całego przy niej zaczałem sie smiać i odzyłem. Byłem z nią pół roku a kiedy dowiedziałem się ze moja była przestała chodzic z moim kuzynem (zerwał z nią) zostawiłem Żanetę. Mądrą piękna i inteligentną dziewczynę. i wrociłem dO Aśki. mIJA JUZ pol roku od tamtej sytuacji a Zaneta nie chce mnie znac powiedziała ze dla niej nie istnijeje , oczywiscie juz nie jestem z Aska ale dlaczego my faceci jestesmy tacy durni jak mam ja odzyskac??????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość hhhhhhhsssss
IDIOTA to malo powiedziane. Skonczony idiota!!! Zawsze tak jest. nagle po pol roku, jak nie wyjdzie z byla to sie oddzywaja!! Oby ta Zaneta sie do Ciebie jzu nie odezwala!! Glupek!:O

Gość Psełdonim
E tam, Agusia, zaraz przykro... :-) Ważne, że oprócz durnych facetów, są także mądre kobiety.

chcialeś mieć za dużo nie masz nic.Krzywda wyrządzona innym wraca,z podwójną sila :(

Nie do końca taki głupi jesteś, bo resztkami rozumu zdążyłeś zauważyć, że jednak popełniłeś gafę :D ........ A że za późno.... Cóż, z reguły mężczyźni mają spóźniony refleks (w myśleniu)...

Gość do cholery
byles lub jestes dla zanety porazka wiec trudno powiedziec czy ma sens ponowna proba. nie zycze zanecie ponownej porazki. a ty wygladasz mi na tego wiesznie niezdecydowanego.

Gość Wredniak.
Tylko dlaczego "odwaliłam" - patrz tytuł topika??? :(

Gość agusia opowiedz
co ci sie przydażyło z twoim byłym zaciekawiłaś mnnie...

Gość a myslalby kto
tragikomiczne :o agusia współczuję idioty byłego masz kwaitek 🌻

Gość ale przeciez
zastanawia mnie dlaczego wysluchiwalas przez godzine. trzeba bylo poleciec krociakiem. niech oowiada sasiadce bo ja pewnie bardziej interesuje i niech pali gume.

Gość a myslalby kto
:o

Gość wiesz co....
podejrzewam ze wcale w nikim sie nie zakochal tylko zgrywal gieroja przed toba. lekarstwo na takiego jest tylko jedno: poleciec jak ze szmata i wysmiac go.

Gość a myslalby kto
a moze on coś do Ciebie czuje, ze Cię molestuje telefonicznie... hę?

Gość martusia111
odpuscilabym zanete, znam taka jedna to szma** ;/