Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

prof. Gabryś - wrocław

Polecane posty

Gość

Witam, pytanie kieruję do dziewczyn z Wrocławia i okolic. Jakie opinie słyszałyście o tym doktorze? Mam zamiar wybrać się do niego:) pzdr

Cześć Caroline :) Czy Ty oby nie przekręciłaś nazwiska ?? Chodziło C napewno o Gabrysia ? A nie o Grybosia przypadkiem ????? Prof Gryboś jest ordynatorem we Wrocławskich Klinikach Na Oddziale Ginekologiczno-Położniczym :) Ale Gryboś nai Gabryś :P

Gość
tiki - 🌻 nie pomyliłam nazwiska - prof. Marian St. Gabryś, przyjmuje na Armii Krajowej 12a/4

Mojej koleżance prowadził dwie ciąże, była bardzo zadowolona, robił różne potrzebne badania co miesiąc mocz i morfologia obowiązkowo nie to co na kasę chorych, że robią badania co 2 miesiące. Tylko narzekała, że drogi, ale i tak chodziła do niego co miesiąc na wizytę i była bardzo zadowolona, na wszystkie pytania jej szczegółowo odpowiadał, myślę, że warto do niego chodzi jak jesteś z samego Wrocławia. Pozdrawiam

Chodziło mi oczywiście o dr Gabrysia na Armii Krajowej przyjmuje, a w szpitalu to chyba na Dyrekcyjnej pracuje.