Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiczkuzzz

prosze o twoja pomoc

Polecane posty

Gość asiczkuzzz

chlopak weszedl we mnie na chwilke, nie bylo wytrysku, dostalam okres, za miesiac tez a teras na wiosne okresu brak.zadnych objawow ciazy, zadnej sennosci, glodu czy czegokolwiek, czy przy nieregularncyh okresach to normalne plamienia , przerwy w okresach?miala ktoras tak?

Gość jesli najpierw
przy nieregularnych to normalny objaw,idz do lekarza

Gość asiczkuzzz
no dokladnie!! nie mozna nic zaplanowac, chociazby wyjscia z kolezanka na basen-umowie sie kilka dni wczesniej i pozniej odwoluje to..no bo okres:/

Gość testuj
Jesli spedza Ci to sen z powiek i nie daje spokoju - kup test ciążowy

Gość asiczkuzzz
jaki test? jakbym byla w czwartym już miesiącu to bym miala brzuchola co nie? bo to by juz byla praktycznie polowa ciazy :P zresztą bym miala inne objawy a ja ich nie mam..ani nic.. mi tylko chodzi o te nieregularne..co mozna samemu poradzic??

Gość KYTI
Dzieciaki seksujcie się z głową a nie będziecie miały tego typu problemów. mam już dosc takich tematów jak ten. BEZSENSOWNYCH

Gość asiczkuzzz
KYTI..daruj sobie... nie za kazdym razem wejscie na chwile oznacza, ze smarkacze z ciekawosci to robią.. czasem po prostu..tak jak w moim przypadku..ktoś dobijał sie do drzwi..

Gość asiczkuzzz
a jak masz dość to idz sie przewietrz a nie przed kompem siedz..poza tym kafeteria nie jest twoją wlasnoscią..kazdy tu moze napisac to, co mu sie podoba...