Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka młynarza...

solarium raz w miesiącu - bardzo szkodzi?

Polecane posty

Gość córka młynarza...

Jak wyżej? Solarium, w ogóle promienie UVA i UVB szkodzą bardzo, zmarszczki, szybsze starszenie sie skóry, wszystko wiemy:) Ale zeby uzyskać lekką, opaleniznę, zeby nie wygladać jak biała anemiczka, czy mogę sobie pozwolic bez wyrzutów sumienia, że szkodzę swojej skórze na własne życzenie?

raz w miesiacy?? to po co wogole masz chodzic??? opalenizne uzyskasz dopiero po okolo pol roku ... oczywiscie mowie tu o opaleniznie a nie spieczeniu ! ja chodze na solarium juz od bardzo dawna ale chodze raz w tygodniu ... no moze raz na 2- to zalezy czy mam czas! ale tobie radze lepiej wystawic sie na slonce a nie wydawac kasy na cos co ci nie pomoze!!!!

Gość yhy
jak bedziesz chodziła raz w miesiacu to opalona bedziesz dopiero w grudniu,ja chodziłam trzy razy w tygodniu zeby osiagnac porzadany efekt a teraz chodze raz w tygodniu zeby go podtrzymac...tobie tez tak radza zrobic

yhy widze ze tez czesto chodzisz na solarium:) ja tam sie nei przejmuje zmarszczkami, wole chodzic na solarium niz wygladac jak smierc! :]

Gość yhy
Delicious...ja mysle tak samo...za chwile własnie sie wybieram poopalac :D

Gość córka młynarza...
Zależy mi na lekkiej opaleniźnie, nie chcę wyglądać jak skwarka, poza tym jestem jasną blondynka więc nawet by mi to nie pasowało, ale tak samo nie pasuje mi blady kolor, w całym ciele mam większy pigment, jestem troszkę ciemniejsza ale twarz zawsze miałam duzo jaśniejszą. Opalam się szybko, chcę tylko lekko "ozłocić" skórę, nie chcę się spalić. A ja bardzo trzęsę się o zmarszczki i o to, że skóra utraci elastyczność za wcześnie, chcę się cieszyć młodą i jędrną skórą ale jednocześnie nie staszyć bielą.

Gość yhy
córka młynarza---to chódz raz w tygodniu a nie raz w miesiacu to bedzie ok:)

Gość E.S.
Córko młynarza musisz na poczatek zrobic sobie sesje, powiedzmy z 6-8 wizyt tak co 2-3 dzien.. wtedy bedziesz miala ładna opalenizne( nie martw sie nie bedziesz jakas tam czarna poprostu ładnei opalona) a potem zeby utzymac efekt opalenizny powinnas chodzic na sesje 10-15 minutowe powiedzmy co 2 tygodnie jezeli masz zamiar chdozic raz namiesiac to poprostu nie bedzie zadnego efektu Pozdrawiam.

Gość corko mlynaza
ze solarium szkodzi - wiesz, ze w mniejszych dawkach mniej niz w wiekszych - tez wiesz. to TY bedziesz miala lub nie wyrzuty sumienia, wiec nie do nas to pytanie ;)