Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la loup

gdybym...

Polecane posty

Gość la loup

Witaj Skarbie piszę do Ciebie z nieba mam nadzieję, że to przeczytasz ref: Gdybym mógł zatrzymać wszystko, co przemija wybrałbym nieśmiertelność, bo nasza miłość przetrwa całą wieczność Ja myślałem, że jestem nieśmiertelny, zapomniałem, że przecież jestem wam potrzebny Łatwo odejść bez podania ręki i zostawić tych, którzy będą za mną tęsknić Proszę Cię nie miej do mnie żalu, znasz mnie przecież jechałem po mału Wybacz mi, że tak głupio skończyłem, wiem wciąż myślisz, ze wrócę do Ciebie za chwilę Nie chciałem tak mam tam parę spraw, mam przyjaciół i mam tylko Ciebie od lat Chcę podnosić wzrok, co dzień rano, widzieć świat taki jaki mi tu zapisano Uwierz mi tu wcale nie jest źle, co dzień jestem obok Ciebie, lecz nie widzisz mnie Gdybym dostał życie jeszcze jedno, nie odszedł bym na pewno. ref: Gdybym mógł zatrzymać wszystko, co przemija wybrałbym nieśmiertelność, bo nasza miłość przetrwa całą wieczność Chciał bym żebyś dobie wszystko ułożyła, ale nie wiem czy byś potrafiła Będziesz czekać jesteś taka jak ja, nie chcesz szukać kogoś kto wypełni Twój świat Żyjesz wspomnieniami żyjesz tym co było, żyjesz tym co niestety już się zakończyło Choć mieliśmy czasem gorsze dni, mam nadzieję, że wierzyłaś w moją miłość Powiedz mi ile sił trzeba w sobie mieć, żeby takie sytuacje można było znieść Całe życie w jednej chwili traci smak, a nadzieja upada jak płonący wrak Chciał bym by to wszystko było snem, żebyś mogła się obudzić i zobaczyć mnie Może i dobrze, że życie nie jest wieczne, bo wiem, że przyjdziesz do mnie jeszcze ref: Gdybym mógł zatrzymać wszystko, co przemija wybrałbym nieśmiertelność, bo nasza miłość przetrwa całą wieczność Gdybym mógł zatrzymać wszystko, co przemija wybrałbym nieśmiertelność, bo nasza miłość przetrwa całą wieczność

Gość pieknie
przeczytałam

Gość danielikowa
Młode wilki - tekst i muzyka :P

Gość la loup
ja nie wyję. to mi raczej pomaga. bardzo ładna piosenka.do tego prawdziwa.

Gość la loup
tekst?

Gość la loup
a co jest wieczne prócz miłości i duszy ?

Gość la loup
mam nadzieję, że także jest szczęśliwe.

zależy w którym miejscu dane będzie spędzić żywot swój :)

Gość la loup
mam nadzieję, że tam na górze... czeka na mnie :)

ja także myśle, że wśród zielonej trawki i rozkosznych obłoczków:)

Gość la loup
tylko chciałabym zobaczyć jak się uśmiecha szczęśliwy.

zamknij oczka i wyobraz sobie jego buzke i przywołaj najmilsze wspomnienia :) na mnie też ktoś bardzo bliski czeka

Gość la loup
poczekają na nas razem :) widzę jego błogi uśmiech każdego dnia i tylko dlatego moje szczęście nie minęło wraz z Nim. cieszmy się z tego, co mamy. także z bezcennych wspomnień :)

Gość dziewczyny.............
ja nikogo nie straciłam, ale łzy mi lecą jak czytam co piszecie. Chyba bym nie potrafiła tak o tym pisać. Trzymajcie się.

Gość la loup
gdybys była pewna, że to miłość, która grzeje z obu stron, wiedziałabyś, że mimo wszystko warto żyć, bo Ci najbliżsi na górze tego chcą.

przez nature jesteśmy skazani na śmierć tego wyroku nie da się odwołać

Gość la loup
nie da... ale wiemy, przynajmniej wierzymy, że jest tak, jak w tej piosence...