Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juffie

skok ze spadochronem

Polecane posty

aha, no i raczej ceny sa wszedzie prawie takie same. niestety

tez jestem ze slaska, ale warto zrobic sobie taka wycieczke :) mozna sobie zrobic wypad na kika dni, mieszkac obok lotniska, skoczyc, piekna pogoda, wspaniali ludzie, wakacje ohhh rozmarzylam sie :D

wykupilam w koncu ten skok ostrow wielkopolski :) zobaczymy jak bedzie:)

Gość skakalam 4 lata temu
w aeroklubie gdanskim, 1 skok-250 zl, 2-150, 3-100, cos wspanialego-adrenalina az sie wylewala:)

juffie zazdroszcze temu dla kogo skok jest prezentem :) ahh gdyby mi ktos zrobi taki prezent... za nim znow nazbieram kase to minie kawal czasu :( a Ty nie chcesz skozyc? :)

chcialabym ale taka suma razy dwa to juz za duzo:) poza tym, wiesz.. ja jestem troszke strachajlo takie :P takze poobserwuje sobie z dolu i wystarczy mi wdziecznosci i radosc w oczach tej drugiej, najwazniejszej dla mnie osoby :)

jutro (a w zasadzie juz od paru minut dzis) urodziny mojego chlopaka i dostanie ode mnie zaproszenie na ten skok.. juz nie moge sie doczekac jego miny... :)

Gość skoczkowa
Witam przepraszam ze pisze tutaj ale to bardzo pilne skok jest na dwie osoby ,termin do dnia 29 padziernika skok byl prezentem dla narzeczonego niestety nie trafionym; ( Odsprzedam duzo taniej niz kupilam komukolwiek moze byc 850 zl za dwie osoby ja nigdy nie skakalam a pozatym jestem ze szczecina i dojazd do warszawy i pobyt w niej w chwili obecnej bardzo kosztowny dla mnie (niespodziewanie spadly na nas powazne klopoty finansowe) skoki sa prowadzone przez: "Szkołe Spadochronowa Skoczek Skoczek jest Certyfikowanym Ośrodkiem Szkolenia Lotniczego, którego instruktorzy mają w swoim dorobku tysiące skoków spadochronowych. Skoki prowadzone są w Przasnyszu 80 km od warszawy" to nie jest reklama szkoly ja po prostu chce sprzedac vocher na skoki,jesli nie sprzedam to strata mnostwa pieniedzy jak dla mnie a chcialabym cos z tego odzyskac.Wiem ze bylo to niemadre kupowac dla kogos kto jak sie okazalo nie chce ale co zrobic jesli nie chcecie kupic moze znacie kogos kto chcialby..bylabym wdzieczna kontakt do mnie: 515182340 karolina albo email karolciaka@yahoo.pl podaje rowniez linka do ogloszenia na OLX tam jest duzo wiecej informacji http://olx.pl/oferta/skok-spadochronowy-w-tan demie-z-instruktorem-2-osoby-CID767-ID7rsCd.html

Gość skoczkowa
dogadamy sie do ceny pisz na maila albo dzwon na tel pozdrawiam

Widzę, że Cię przypiliło - więc 600, co ty na to? :D 200 stracę na benzynę by dojechać na tą wiochę, więc wiesz... Muszę się targować. :classic_cool: Zadzwonię wieczorem i będziemy negocjować.;)

Gość gość
przypylilo mnie ale mam jeszcze jednego chetnego tez za 680 zl wiec za 600 zl na pewno nie,700 zl to najmniej ja dalam za to 1000 zl

Gość gość
a te 1000zl to i tak byla obnizka bo normalnie dla dwoch osob kosztuje teraz 1400 zl no chyba ze ktos juz wczesniej skakal to chyba ma taniej tak do konca nie wiem na jakiej zasadzie to dziala bo ja jeszcze nie skakalam No i pamietaj ze musisz znalezc druga osobe

Gość gość
Chciałabym skoczyć ze spadochronem, ale jeszcze się boję. Na razie staram się minimalizować strach, dlatego kupiłam wejściówkę do tunelu freeflycenter. Mam nadzieję, że to pomoże mi przełamać barierę.

Gość gość
Jak ktoś mi zasponsoruje (ok 4 tyś pln) to zapiszę się na kurs spadochronowy. Niestety mnie nie stać.

Gość Juleńka900
Moja znajoma powiedziała, że warto się zainteresować http://skokiwarszawa.pl/ :) Podobno mają bardzo ciekawą ofertę!

Gość gość
Bardzo interesujące przeżyć, jak ktoś zastanawia się nad skokiem to polecam przeczytać artykuły na tej stronie - http://aviatorclub.pl .

Gość korolek33
Jeśli jeszcze nigdy nie skakaliście to proponowałabym poczytać sobie o skokach spadochronowych w tandemie: http://www.portalpomorza.pl/wiadomosci/49890,skoki-spadochronowe-w-tandemie-odwazysz-sie Taki skok od początku do konca zorganizowany jest przez instruktora, tak wiec jest bezpieczny. Spadochron taki jest wiekszy od standardowego i jest w stanie utrzymać ciężar dwóch osób. Podczas takich skoków można sobie oczywiście robić zdjęcia, tak aby upamiętnić to wydarzenie. Cena zależy od szkoły, od terminu. Oraz od tego czy zdecydujecie się na jeden skok czy na kilka.

Gość gość
Skakałam! Adrenalina nie z tej ziemi! :) W styczniu latałam w Lesznie w aerotunelu i jeszcze planuje polatać balonem. lubię czuć że żyję :)

Gość gość
"bo to nie byli prawidziwy faceci, prosze cie, toz to czysta przyjemnosc, a ci pseudo wojacy to jakies c***y skoro czego takiego sie boja do tego stopnia, ze trzeba ich sila wyrzucac, wiadomo, ze strach jest, bo nie boi sie tylko glupi, ale bez przesady" Wez pod uwagę geniuszu ze nie każdemu musi taka "rozrywka" odpowiadać. Ludzie różnych rzeczy się boja. Wiec nie cwaniakuj bo ty tez masz swoje słabe punkty.

Gość me_2

Polecam http://naszespadochrony.pl

Gość Ktoś

Zdecydowanie polecam http://naszespadochrony.pl

Gość hejo

Ja skakałam z skydive ostatnio niedaleko wroclawia. Super przeżycie, polecam każdemu!