Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emka_emka

Kobietki z dużym biustem łaczmy się!!

Polecane posty

Gość emka_emka

Tak jak w temacie!! jestem młoda , czasami mój biust stanowi dla mnie problem czasami sie cieszę, że go posiadam ;) Mój rozmiar to 80E

Gość doudou
Nie zazdroszczę :o ja mam 80D według numeracji Triumpha i przeszkadza mi cały czas noszę specjalny mocny stanik na szerokich szelkach, w innych nawet paru metrów podbiegnąć nie mogę no kalectwo cholera :o chociaż prezentuje się niebrzydko... ;) Chciałabym małe C 😭

Gość ryszarda_P
Mam 85D i wcale ich nie lubię.

Gość takich dziewczyn jest mało
więc nie licz na wielki odzew :P

Gość a ja lubię swoje małe
pryszcze:P mam 75 b za to mogę uprawiać ekstremalne sporty, biegać, skakać, jeździć na łyżwach... figurę mam niczego sobie:P Nie zazdroszczę wam dużych piersi!

Gość a mój facet je lubi
I też uprawiamy ekstremalne sporty - we dwoje - nie koniecznie w łóżku. Na moje 90 E Triumph się przygotował i radzę sobie spokojnie nawet z bieganiem, jeżdżę na nartach, pływam. Fakt, że trzeba się przestawić na sklepy z ciuchami albo szyć na miarę, ale jak widzę te płaskie z pryszczami to wszelka ochota do narzekania na moje "balony" mi przechodzi. Przynajmniej mam czym oddychać ".

Gość 85D
i wygladam super.

Gość mojeduzed
ja tez mam duze i jestem szczesliwa, a i facetom sie podoba, a moj to juz w ogole ma radoche, jak sie nimi pobawi i popiesci.