Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaamyyyk

Czy ktoś na tym forum mieszka w Manchester??

Polecane posty

Gość Kaaamyyyk

Wyjeżdżam do mojego chłopaka w czerwcu na miesiąc. We wrześniu on przyjeżdża do Polski i bierzemy ślub. Potem już wymieniam tylko dokumenty, żegnam się z rodziną i przyjaciółmi na wieki wieków i wyjeżdżam po to by zacząć nowe życie. Szczerze mówiąc jestem przerażona tym nowym życiem, w którym będzie istniał tylko mój mąż i praca. Dlatego chciałabym jak najszybciej poznać ludzi, którzy poza pracą mają jeszcze czas na to by czasem wyjść do pubu, gdzieś na kawę, albo zrobić wypad za miasto. Propozycji spędzania wolnego czasu jest mnóstwo, tylko czy są na tym forum osoby, które go mają??

kaamyyk mój mąż tam jest,też planuję wyjazd,zostaw mi namiary to jak dojadę możemy się spotkać pozdrawiam

Gość Ja co prawda w
samym manchester nie mieszkam, ale w poblizu i z czasem tez tez nie jest najgorzej ;) wiec moze sie spotkamy :)

Gość Kaaamyyyk
Witam dziewczyny:)) Mam nadzieję, że odezwiecie się jeszcze. Nie wchodziłam na to forum bo zajęta byłam pisaniem swojej pracy licencjackiej i udało mi się ją skończyć:) Oto moje namiary: to mój email: kamiart4@wp.pl a to gg: 6768778 W Manchesterze będę mieszkać na Eclles. Odezwijcie się, Gorąco pozdrawiam:)

Gość Kaaamyyyk
noska, kiedy się odezwiesz, podam swój dokładny adres na Eclles.

Gość upupup
odświeżam :-)