Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

od ktorego tygodnia zaczeliscie wozic swoje malenstwa w foteliku??

Polecane posty

wiem ze foteliki są od urodzenia , no ale jakos sie boje posadzic w nim dziecko moj synek ma 3 tygodnie , wydaje mi sie ze jakos zle siedzi , glowa za bardzo mu leci do przodu no i nie jestem przekonana czy tak male dziecko moze juz siedziec w foteliku, czy nie skrzywi sobie kregoslupa

Gość bum cyk cyk . .
przecie fotelik dla dzidzxiusiow jest na lezaco ...co ty opowiadasz

ja mam fotelik chicco od 0 do 6 miesięcy i moja córcia tez w nim dziwnie siedziała :O dopiero teraz jak ma3 mc wydaje mi sie ze dobrze siedzi ale czy wygodnie jej w tym-watpie.dlatego po miescie wozimy ja w nosidełku od wozka a na dalsze wyprawy-fotelik.

ja mam fotelik firmy jane no i mozna go wczepic d stelaza wiec myslalam ze jak bedziemy gdzies jechac to pozniej zamontuje ten fotelik do stelaza i bedziemy tak spacerowac (np na zakupach)ale chyba faktycznie jeszcze jest za wczesnie na takie dluzsze siedzenie w foteliku

Gość ma ma ma
Do Kiary - zależy, jakiej firmy fotelik :-)

mysle, ze nie jest za wczesnie. Spokojnie mozesz zabrac maluszka w takim fateliku na zakupy czy jakis krotki spacerek, ja by najmniej tak robilam kiedy moj syn mial trzy tygodnie i soal w nim jak zabity. A tluczenie sie z gondola nie ma wiekszego sensu jesli i dziesz na zakupy bo generalnie to taki duzy wozek raczej utrudnia poruszanie sie po sklepie, a nie ulatwia.