Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba się zakochałem ...

Najpiękniejsza twarz jaką w życiu widziałem ...

Polecane posty

Gość Chyba się zakochałem ...

Popatrzcie tylko na tę pannę: http://www.youtube.com/watch?v=l_dppH8kaeo Nie byłem w stanie niczego zrozumieć z tego, co mówiła, choć angielski znam bardzo dobrze, a i ona mówiła poprawnie ;-) Jest prześliczna!!! P.S. Jeśli na tym forum jest jakaś podobna - niech wrzuci fotki! ;-);-);-)

ja jestem podobna ale mam niebieskie oczy i nie mam pieprzyka :P

Gość gratuluje gustu

Gość cxver
ja sie nie zakochałem :)

ta twarz jest: obrzydliwa jak śliwka zanurzona w ołowiu obleśna jak kret z nogą w rosole ochydna jak spłuczka w kompocie niezdrowa jak łyżka nad blokiem

Gość ale brzydka
kijem od szczotki bym jej nie dotknął ale jak to mówią miłość jest ślepa i każda potwora znajdzie swego amatora...więc smacznego :P

treść sensowna - nie ma sprawy ja ją daję na wszystkie strawy ludzi nią karmię, w klasy gram wciąż to robię: tu i tam

Gość okropna
jest podobna to aktorki z jeziora marzen ale tamta jest ladniejsza

mam zaczepek kilka studni aż się wszystko tu wyludni będę zaczepiał wszystkich wokolo bo mam taką oldshoolową czapkę z maja na biegusa więc mnie wciąz juz nic nie rusza

wy napewno za to to same pieknosci i przystojni mezczyzni... nic tylko pozazdroscic.. :P;)

Gość okropna
to ze mowisz o kims ze wg ciebie jest brzydki nie znaczy ze sam jestem piekny :O dziwnie to rozumiecie :O

Gość okropna
a poza tym nie ma chyba na swiecie osoby ktora by sie wszystkim podobala ja jestem piekna dla niektorych dla innych przecietna dla jeszcze innych moze i brzydka i wali mnie to :P jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil:P

z okropna bym sobie poflirtował tylkom kondoma nie żałował okropna wciąz pisze tylko o sobie i na pewno jej to wyjdzie na zdrowie

lag rzuca moądre słowa szkoda, że to tylko prawdy połowa mądre nie znaczy prawdziwe - wszyscy wiecie nie ma nić madrego na tej planecie