Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia w opałach

i co ja mam począć???

Polecane posty

Gość ewcia w opałach

Witajcie, co ja mam począć??? Pracuję 2 tygodnie w biurze obsługi klienta. Ale chyba sobie nie radzę, bo czuje się strasznie niepewnie:( Jak mam udzielac informacji, albo wypisywac jakieś zaświadczenia to mam całe ręce mokre i serce mi wali:( Co ja mam robic?? Zrezygnować z roboty??

Gość kkkkkkk
znam to, ale nie rezygnuj, czujesz sie nie pewnie, bo jestes dopiero dwa tygodnie, musisz sie przyzwyczajić do tej pracy, nie rezygnuj z pracy, bo ja zrezygnowalam i teraz pracy nie moge znależć. Głowa do góry!!!

Gość ewcia w opałach
wiesz.... ja juz kiedys mialam podobne sytuacje i zrezygnowalam, a byla to tak swietna praca!!! W super nowoczesnym biurze, niedaleko mojego domu i dobrze płatna. Oraz inna w biurze kredytowym, no i oczywiście też zrezygnowalam, bo strach okazal sie większy i silniejszy:( Nie wiem co teraz zrobię:(

Gość bardzo smutna osoba
tez zrezygnowalam bo czulam taki strach, i nie moge znalesc nic innego, lepiej nie rezygnuj, po jakism czasie powinno ci przejsc,

Daj sobie trochę czasu, na początku zawsze jest ciężko....później to już rutyna. :)

Gość gazo beto
Głowa do góry i więcej wiary w siebie inni też się boją tylko czasami udają twardzieli wszystko będzie o.k

powtarzaj sobie-jeszcze tydzień,jeszcze tydzień-a potem to poleci z górki.Uwierz-nie ma chyba takiej osoby,która by nie miała takiego odczucia jak ty.To normalka Powodzenia i uśmiechu ci życzę:-)