Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z wenus

po co te kłamstwa ?

Polecane posty

Gość dziewczyna z wenus

czemu ONI tak kłamią w błachych sprawach ?? czemu ?? nie wiem jak was ale mnie to strasznie drażni..!!

Gość ami.i
jak w błachych to jeszcze pół biedy, gorzej jak oszukują w tych ważniejszych... :/

Gość dziewczyna z wenus
od blachych spraw sie zaczyna.. wogole jak ja mam ufac komus kto klamie na kazdym kroku i co z tego ze to malo wazne sprawy :/

Gość adasd
mogę bardziej usprawieldiwić kłamstwa w ważnych rzeczach, bo musi mieć jakiś powód. Ale w błahych - nie rozumiem. Skoro kłamie w malutkich sprawach, to jakim musi być cżłowiekiem

Gość kłamstwo jak niechciany
wrzód, zawsze wyjdzie; czy to będzie małe czy większe. najgorsze jest to, że niektórzy usprawiedliwiają kłamstwa dla jakiejś idei. tylko, że tę ideę szlag trafia, kiedy dowiadujemy się prawdy. mój mężczyzna okazał się klaunem, a jego kłamstwa doprowadziły mnie w konsekwencji do zerwania raz na zawsze i unikania kontaktów. z klaunami nie warto żyć.

Gość dziewczyna z wenus
dokladnie klamstwo male czy duze zawsze wyjdzie.... doprowadza mnie do furii jak moj mnie oklamuje w jakis beznadziejnych sprawach !

Gość 22-latka
w czym Ci nakłamał?

Gość on the other hand
musi byc tego jakaś przyczyna skoro w błahych sprawch kłamie...

Gość wiolussssska
ja tez nieznosze klamstw... i zawsze kiedy klamie w malych sprawach boje sie ze oszyka mnie z czyms wazniejszym... przez to w naszym zwiazku jest duzo klotni... a jestesmy juz ze soba ponad 2 lata i ja nadal nie wiem czy moge mu do konca ufac.... ;(

Gość dziewczyna z wenus
wiolussskawlasnie mam tak smao jak ty, klamie w blachych wiec wydaje mi sie ze niedlugo oszuka mnie w czyms wikeszym i tez przez to sa klutnie. a w czym klamie to malo wazn. Potrafi zmieniac te samo zdanie raz na jakis czas

Gość wiolussssska
ja czasem juz nie mam sil... a nie chce go stracic.... czesto jest tez tak ze ukrywa przede mna niektore rzeczy bo według niego nie sa wazne a dla mnie tak....

Gość margerritta
takie tłumaczenie, że wg niego pewne rzeczy nie są ważne to tylko marne wykręcanie się... udawanie niewiniątka... :/

Gość kraj23
nikt nie powinien klamac i juz . to nie sprawiedliwe i nie lojalne wiec jak klamie to mu potem nie ufasz ...

Gość wiolussssska
kraj23 masz racje co do tego pozniejszego braku zaufania...

Gość judithhhhh
to co masz to się paranoja nazywa. To się leczy 🖐️