Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dziewczyna to ja

Sama siebie się brzydzę i wstydzę...

Polecane posty

Hellloooooo, bardzo Ci dziękuję za rady- napewno z nich skorzystam🌻 Iga, czuję tak intuicyjnie, że jesteś dobrym człowiekiem🌻 Trzymaj się ciepło!

Iga, a operacje plastyczne?? Skoro tak ci natura poskapiła to moze dało by się to naprawić?

Jesteście kochani, że chcecie mi pomóc! Dziękuję🌻

Gość hellloooooo
iga nie badx taka anty do ch.pl. ;) od razu nie musisz byc plastik fantastik nawet na ulicy nie zauwazylabys ze ktos moglby miec op plastyczną :)

Gość tak z ciekawosci
to co jest nie tak z twoim ksztaltem glowy ?

Gość twoj wybór...
skoro chcesz byc wiecznie sama bo jestes przeciwna operacjom jakby to byl najwiekszy wstyd na swiecie ... to twoja sprawa :O

Gość To teraz ja was pytam
zastosuj AFRONIS

Gość hellloooooo
iga. zareczam Ci ze bys sie nie skapla czy ktos ma zoperowane uszy czy nos ;) wiem ze z zuchwą idzie cos zrobic...ale skoro nie masz kasy ani ochoty to nie zmuszam

Gość kamcia22
A ja mam coś nie tak z żuchwą... Przez to moja twarz jest asymetryczna:(

Gość kamcia22
hellloooooooo, a co można zrobić z tym problemem? (tzn. żuchwą)

Gość aaaaaaaaaaa aaa nuda
taka sprawiedliwośc laski na tym świecie jedna sie rodzi piekna i wszyscy ja lubia a faceta może sobie poderwać którego tylko zechce a inna sie rodzi brzydula i choćby 10 lat poświęciła na poprawianie urody to i tak jekj to nic nie pomoże zależy co ci sie trafi przy narodzinach ,to decyduje o całym twoim dalszym życiu :P

Gość hellloooooooo
no mozna polamac ... ale to juz wyzsza szkola jazdy i nie kazdy ch.pl. to zrobi...ktos na prawde musialby źle wygladac

Gość hellloooooooo
ja tez jestem sama....:P i powtarzam sobie kazd potwora znajdzie swojego amatora :D

Gość hellloooooooo
iga. a skoro ty tak baaardzo źle wygaldasz to moze postaraj sie operacje na fundusz zrobic? moze jest taka mozliwosc?

Gość aaaaaaaaaaa aaa nuda
Iga eutanazja jest legalna w niektórych krajach , zobacz tu : http://fakty.interia.pl/prasa/news/europejska-stolica-smierci,890016,16 ale co to za rozwiazanie? według mnie to każdy powinien dobrze wyglądać , chociarz jakieś minimum powinno być \"odgórnie\" ustalone bo niektórym wyglad całkowicie psuje życie i co by nie zrobili to i tak zawsze zle

Gość Dziewczyny napiszcie
mi po odstawieniu Diane zaczęły rosnąc włoski pod nosem, poszłam na laser, mam spokój.

Gość kamcia22
a ile kosztował Cię ten laser?

Gość hellloooooo
e tam daj spokoj...i próbuj....moze sie cos uda wykombinowac :) do nowej "twarzy" idzie sie przyzwyczaic na pewno...a o starym defekcie sie szybko zapomina....

Gość hellloooooo
i masz myslec ze to dla SIEBIE ROBISZ a nie dla akcetacji!!!!!!!!!!

Gość hellloooooo
sutne jest to ze masz taką wade........i tyle ale trzeba dzialac...moze da sie cos zrobic....

Gość ale wiecie że chirurg
nie wszystko może :o , często luedzie ze zoperowanymi nosami wygladaja gorzej niz przed operacja ,popatrzcie sobie np na Kayah - jej nos to dzieło najlepszego chirurga plastycznego w Polsce ,poza tym sa rzeczy którzych nie da sie poprawić bo jak twarz jest niezgrabna cała to co tu zmieniać.......:)......nie wiem po co to wzystko tzn po co sie rodza brzydcy ludzie skoro nikt takich nie lubi nawet oni sami nie lubia sie ogladac w lusstrze

Gość hellloooooo
ale wiecie że chirurg jejku kayah nie mogla bardziej zoperowac nosa bo spiewa!!! a ona tym zarabia !!!! wiec to duzop ryzyko byloby dla niej, bo wtedy moglaby juz np. inaczej spiewac poza tym ja chodze z nowym nosem i jest o wiele zajebistszy od starego....wiec wiem co mowie :P

Gość hellloooooo
hahah Sankowski najlepszy??? no weś mnie nie rozsmieszaj :D

Gość hellloooooo
Działalność chirurgiczna Oddziału i Kliniki: W trybie planowym leczone chirurgicznie są: wady wrodzone: rozszczepy czaszkowo-twarzowe rozszczepy wargi, wyrostka zębodołowego i podniebienia, rzadkie rozszczepy i zniekształcenia porozszczepowe, przedwczesne zarośnięcia szwów czaszkowych pojedyncze kraniostenozy, dyzostozy czaszkowo-twarzowe niedorozwoje żuchwy i asymetrie twarzy, niedorozwoje połowiczne twarzy, wady rozwojowe i ubytki małżowin usznych, wady rozwojowe i ubytki powiek, wady rozwojowe kończyn górnych i dolnych, wady zewnętrznych narządów moczowo-płciowych, nowotwory i zniekształcenia ponowotworowe, naczyniaki, znamiona naczyniowe i barwnikowe, porażenianerwu twarzowego, zniekształcenia pourazowe, pochorobowe i pooparzeniowe: urazy i następstwa urazów czaszkowych, szczękowo-twarzowych i twarzy, zarośnięcia stawu skroniowo-żuchwowego, ubytki tkanek - leczenie rekonstrukcyjne, zniekształcenia pooparzeniowe, Przeprowadzane są zabiegi laserowe znamion naczyniowych z użyciem lasera KTP 532 nm.