Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monmewi

Wyobrażacie sobie chodzić bez wkładek higienicznych?

Polecane posty

Gość ta od XXI wieku
Słuchaj, akurat nigdy się ze mnie leje, ale nie potrafie chodzić bez wkładki i finito! A gdy myśle o laskach bez wkładki to na wymioty mnie bierze!

ta od XXI wieku ---> ano widzisz a ja potrafię chodzić bez niej wtedy kiedy mogę a kiedy musze to ją zakładam i tyle i nie wiem czego się tak bulwersujesz :O :O krzywdę Ci robię tym, że połowę cyklu przechodzę tylko w majtkach a połowę w majtkach i z wkładką ?? :O Boże co za frustratka ehhehehehe

Gość lelua
a ja jak słysze ze kto s caly dzien nosi kompres z wkladki z wlasnego sluzu to tez mi sie zbiera na wymioty i na takich pustych ludzi, ktorzy mysla, ze tylko jak sie robi tak jak oni to jest cacy, a jak inaczej to juz bee, moze zamiast nosic wkladke, zeby czuc sie swiezo umyjcie sie

Gość ta od XXI wieku
a co ty się ni myjesz?

Gość a róbta co chceta
i finito

Gość kaszka z mlisiem
lelua a kto nosi cały dzień z jedną wkładka ? ja od razu zmieniam, jak tylko coś poleci. A jeśli nie poleci, to po 2 góra 3 godzinach.

Gość lelua
dajcie ludziom zyc jak chca, i chodzi c z wkladka lub bez , jak kto ma potrzebe

Gość jajko i kura
o ja wielkie hallo o nic!!!! Ja nosze wkladki codzennie!!!!! juz tak mam nature ze ze mnie ciagle sie "leje' bylam u ginekologa powiedzial ze to normalne!!! inne dziewczyny maja wiecej sluzu a inne mnie FINITO!!!!

tez mi sie rzygac chce jak sobie pomysle,ze bez wkladki laski chodza:o bleeeeee:o wkladki to higiena!!!! I nie przekonujcie mnie ze jest inaczej - zawsze jakas kropelka po oddaniu moczu moze sciknac lbo mozna sie niedokladnie wytrzec i od razu fuuuuuuuu. Wkladka to wszystko zatrzymuje i mozna ja zmieniac po prostu czesciej!!!:o A jak sie cipka spoci i przesmirdna majtochy to juz obrzydliwe wogole - wszyscy czuja ten smrod!! Nie rozumiecie?? Wkladka to wszystko zatrzymuje!!!!!!!!!! Ale babska sa oblesne:o

Gość lenka..
zapytaj sie gina to Ci powie ktore sa oblesne i czesciej maja zapalenia pochwy i od czego..

ja nie mam zapalen zadnych i nie mowimy tu o syfiastym noszeniu wkladki bez jej zmieniania - zapewniam ze to jest bardziej czyste, higieniczne i... czlowiecze:o Ffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu nie moge myslec o nie noszeniu wkladek

Gość ja peirnicze ale syf hehehe
mi noszenie czystej wkladki w brudnych majtkach (albo o zgrozo!!! dzinsach...) kojarzy sie z panienka, ktora polakierowala paznokcie a pod nimi ma brud...

a moze jeszcze napiszcie ze sie tam nie golicie bo maszynka moze infekcje jakas przeniesc:P

ciekawe czy chociaz 1 ginekolog powiedzial, ze to higieniczne i zdrowe i zalecil noszenie wkladki - nie wydaje mi sie, ja pytalam o to kilku lekarzy i kazdy powiedzial, ze to sprzyja grzybicy i odparzeniom

Gość lenka..
nie wiem jak mozna miec przesmiergniete majtki zakladajac codziennie swieze i codzxiennie sie myjac???

na poprzendiej stronie panienka nosila wkladke w dzinsach i przyznala sie, ze ich nie zmienia kazdego dnia - full wypas higiena i nie nazywaj mnie idiotka jak ci zabraknie argumentow bo to swiadczy o twoim niskim poziomie intelektualnym :-P

Gość pipipip
Mnie denerwuje noszenie podpasek w czasie miesiaczki a jakbym miała nosic non stop wkładki to bym oszalaął.Czy wy noszace wkąłdki cały czas chorujecie na jakies ciagłe zapalenia ,z enosicie wkąłdki?? Ja zieniam majteczki nawet 3 ,4 razy dziennie i czuje sie swierzutko bez wkąłdek i nic mnie nie krepuje

kto lubi niech se nosi kto nie , niech nie nosi i niech nikt tu nikogo za takie cos nie \"potepia\"

Gość lenka..
od kiedy brudasem jest ta ktora nie nosi wkladek??zastanow sie dziewczyno?moze zamiast sie umyc i zalozyc swieze majtki zakladasz wkladke??to kto tu jest brudasem?

zapewniam, ze poziom intelektualny jest ponad poziomem. mam nadzieje, ze nie trafie nigdy w autobusie na taka smierdziuche jak ty...

odpowiedz do lenki na pytanie - od kiedy... Od dzisiaj ! A teraz zapamietujemy i juz glupio nie pytamy:P

Gość lenka..
ze masz sie za kogos lepszego swiadczy wlasnie o twoim poziomie, inteligentny czlowiek nie wywyzsza sie, i to nie z powodu noszenia wkladek higienicznych

oj nie trafisz kochana bo jezdze samochodem bo w autobusach smeirdzi :-P a umyta cipka nie smierdzi - chyba, ze ma sie cuchnace pieniste zielono zolte uplawy jak przy rzesistku ale wtedy nosi sie wkladki przeciez :-P

Gość lenka..
z tego co widze po wpisach polowa kobiet to brudasy???

Gość ja to nawe latem
sobie czasem chodzę i bez majteczek...w domu praktycznie cały czas. CO się zabrudzi to upiorę, a władka choćby najbardziej oddychająca i cienka, zawsze zostaje wkładką.

krotkie wytlumaczenie: inteligencja to szybkosc kojarzenia... Nie ma ona nic wspolnego z tym o czym do mnie piszesz:P Kolejny raz... zapamietujemy i glupio juz nie piszemy:P

yyyyyyy zapewniam, ze poziom intelektualny jest ponad poziomem co to w zasadzie znaczy???? :-P