Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kxubvo

Załamałam sie...

Polecane posty

Gość kxubvo

Wczoraj przypadkiem usłyszałam jak mój chłopak rozmawia ze swoim kumplem. Powiedział mu że zazdrości mu że może się umawiać z super laskami. Zrobiło mi się przykro. Czy to znaczy że on mnie nie uważa za atrakcyjną, czy chodzi mu tylko o to że tamten ma wiele kobiet, a on tylko mnie? Nie wiem co mam o tym myśleć... On nie wie że ja słyszałam ich rozmowę. Jestem załamana, zaczynam myśleć o rozstaniu z nim...

Gość uuuuuuuu
Zastanów się,w jakiej sytuacji powiedziałabyś kolezance-zazdroszcze Ci ,że możesz się umawiać z przystojniakami. Chyba zbyt wysoko nie ceni Cię Twój chłopak,ani siebie...

Gość no pewnie
wiesz co ja mam podobna syt ale uslyszalam takie cos juz po slubie i teraz to dopiero mam dylemat

Gość rrreerr
Nie chodziło mu o to że Ty jesteś nieatrakcyjna (bo wtedy by z Tobą nie był), ale po prosti - zazdrości tamtemu życia singla. Tak szczerze, to ja, mimo iż jestem w szczesliwym związku z przystojnym facetem, też czasem zazdroszczę trochę swoim koleżankom że wciąż mają beztroskie życie i mogą co chwilę mieć innego. Ale nie żałuję. Kocham go i chcę go. :) JEdnak rozumiem że mogło Cię to zaboleć. Zapytaj go o to.

Gość dziewczyna z wenus
tez bym sie zalamala.... :( czuje ze nie bedziesz z nim dlugo bo predzej czy pozniej ktos zerwie.

Gość no pewnie
rozumiem cie doskonale i nie zastanawiaj sie nad tym tylko zakoncz ta znajomosc poki czas

Gość dziewczyna z wenus
Spotkaj sie z nim, powiedz ze nie chcesz byc z nim bo nie mozesz spotykac sie z wieloma przystojniakami. I odejdz . bedzie mial skwaszoną minę.:D

Gość stuknięta menda
andrzej a Ty na forum przyjaciół przypadkiem nie siedzisz?

Gość stuknięta menda
przyjaciele.org

Gość stuknięta menda
jesteś na tej witrynie. dam sobie głowę uciąć. jeśli tak to strzałka ;).

Gość stuknięta menda
Aaaaaa... no widzisz :). Zatem pozdrowienia.