Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

Na co zwracasz uwage w na pierwszym spotkniu u dziewczyny ?

Polecane posty

Gość Lwów jest piękny
ja obstawiam numer jeden: figura :D ciekawe czy zgadłam

Gość Lwów jest piękny
Mężczyźni mówią, że nie lubią krzykliwych, głośnych i wulgarnych kobiet, ale z drugiej strony taka babeczka jest najlepsza, zawsze będzie zapewniony ciąg rozmowy :D:D

Gość irresistible99
Zalezy o jakich "mezczyznach" mowisz. Jezeli o prawdziwych normalnych facetach, to na pewno zwracaja uwage na ciebie jako calosc. Pseudo faceci, czyli pakerzy, zelowcy, miesniaki, "rozbieraja" cie na czesci pierwsze i analizuja kazdy skrawek ciala.

dlaczego nie ? pomyslalam ze moze juz masz sowja pania i nie interesuje Cie spotykanie sie z nowymi dziewczynami.

Gość alfabet moj wlasny
"Pseudo faceci, czyli pakerzy, zelowcy, miesniaki, " i normalni to juz widocznie cala twoja wiedza na temat facetow

sadze ze nie ma na swiecie facetow takich na ktorych zadna dziewczyna nie zwrocilaby uwagi. moi drodzy Panowie.uwierzcie mi ze jezeli uroda nie blyszczycie to nic straconego ! SERIO ! dziewczyny tak naprawde nie zwracaja uwagi na wyglad,on nie jest najwazniejszy.wazne jakim jestes facetem.postaraj sie byc otwarty, wyluzowany,z poczuciem humoru.jesli twierdzisz ze z wygladu nie da sie nic zmienic na lepsze to zmien styl ubierania i bycia.badz taki aby kazdy o Tobie mowil \" ze wszedzie Cie pelno,... \".znam mnustwo pieknych kobiet ktore spotykaja sie z brzydalami\", al;e za top maja mnustwo innych plusow :) glowa do gory panowie !!! :)

to co mnie interesuje lub nie interesuje, nie ma żadnego znaczenia. jak mało atrakcyjny, nieśmiały, małomówny, nieciekawy, niski, mało perspektywiczny na przyszłość, itd... osobnik... nie ma najmniejszych szans jakaś dziewczyna chciała na własne życzenie przegrać swoje żecie 🖐️

piszesz ze jestes nie smialy. mozesz to zmienic.wynocha do ludzi! za malo przebywasz wsrod ludzi.zaloze sie ze glownie siedzic zamkniety w domu przed komputerem.

problem to Ty sam sobie tworzysz. w domu znajomych nie znajdziesz.nikogo nie poznasz.jest tyle cudownych miejsc wsrod ludzi.wszedzie mozna siedziec poza domem.

nie tworze sobie problemu, no może ale się przyzwyczaiłem. zresztą nigdy towarzyskim typem nie byłem, więc już mam chyba taką osobowość :). \"cudownych miejsc\" możesz jakieś wymienić?

plaża, kino,kregle, teatr, basen, silownia, sauna, festyny,koncerty, imprezy,restauracje, bary, kawiarenki....

no dobra... ale co to ma do poznawania ludzi... mógłbym w tej kawiarence siedzieć do śmierci i nikogo bym nie poznał.... plaża, kregle, basen, silownia, sauna, - nie dla mnie; kino - można pójść, ale nie da się nikogo poznać, rzadko grają coś co by mnie interesowało; teatr - nikt nie namówi mnie do dobrowolnego włożenia garnituru :/ festyny,koncerty, restauracje, bary, kawiarenki - jestem na tyle nieśmiały że nie miałbym odwagi pójść, poza tym jestem ubogim studentem; imprezy - jak wyżej + zupełnie mnie nie pociąga; przegrałem życie, prawda?

Gość ljkjkjhi

Gość hhihihihihihihi........

Gość riki tiki

Gość taki ktoś
a ja wygrałem życie--- niby wygrałeś zycie a mówisz coś innego