Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLLa

ogoleni faceci

Polecane posty

Gość LLLa

przymu jest taki ze kobieta powinna byc ogolona, a co z facetami ? panie czy lubicie jak waz mezczyzna ejst ogolony w miejscach intymnych ? i panowie czy wam to nie przeszkadza ? nie swiedzi nie boli itp ?

Gość LLLa
zaden pan sie nie goli w tych miejscach ?

ja lubie jak facet sie troche goli... ale nie za duzo :)

Gość LLLa
a to nie boli jak facet sie ogoli ?

Gość stoje z boku
ja gole wlosy pod pachami poniewaz wydaje mi sie ze mnniej sie poce no i lepiej znacznie sie czuje no i w miejcu intymnym (chociaz juz nie mam baby od pol roku :/ a seks ostanio uprawialem z 2 miesiace temu ale to tez jakas mi sie podoba uwazam to jako czesc higieny :) ) gole te wlosy co dwa tygodnie no i dodam ze wiecej nie bede nic golil czytaj np. nogi , klate (w sumie nie mam jeszcze bardzo owlosionej ale juz mi zaczyna bardzo zarastac ale i tak nie zgole bo mi sie podoba i mi nie przeszkadza , no i rece jak widze gosci co maja rece ogolone to troche mi sie dziwinie robi :/ :/ :/ ale nie mam nic do tych co to robia kazdy ma swoj swiat i swoje jazdy ....:D no to by bylo na tyle odnosnie tematu pozrawiam

To zależy. Np przy chodzeniu na siłownię ma to sens. Wtedy bardziej się przypomina antyczne i renesansowe rzeźby. (Ach!! Musze znowu zacząc ćwiczyć. Sprzęt już mam)

Gość mnie bardzo kreci
ja sie gole na dole-ja pierdole wlochole,lepiej miec gole jajcole w niczym nie przeszkadza ani nie boli-ja sie systematycznie depiluje tak,ze mam cienki pasek od pena do pepka.Reszta out.Pod pachy uzuwam zele-antyperspirant gilette.B.dobrze dziala.Pelen komfort,a smrodu spod pach doslownie nienawidze-moge sie zrzygac... Uwazam,ze facet moze miec wlosy pod pachami.

Gość marqs
ja gole tylko trochę żeby przy oralu nie wchodziły jej włosy między zęby

Gość marqs
oczywiście piszę teraz o własnej mamie :classic_cool:

Gość LLLa
a czego urzywacie do depilacji miejsc intymnych ? zwyklej golarki ? czy jakiejs maszynki a moze kremu ?

Gość LLLa
widze ze ejdnak malo facetow sie goli :) wiekszosc chyba woli zyc w zaroslach :D

Gość mnie bardzo kreci
Do depilacji uzywam depilatora,ale takiego do depilacji miejsc intymnych-to wazne.Zeby pasek o ktorym pisalem wyzej byl rowny-uzywam maszynki,ale takiej starszego typu:na zyletki.Wydepilowany czuje sie naprawde fantastycznie.Gole jadra wtedy sa naprawde gole,sa aksamitne w dotyku i palka tez jest wtedy gola...

Gość OMek
a odrastajace wlosy cie nie swedza ? co zorbic zeby tak to nie swedzialo ? :(

Gość neprawda
ja zawsze mam przystrzyzone wlosy lonowe, ptaka i jajka maszynka, uzywam podzialki 3mm i prezentuje sie to znamomicie - ladnie i schludnie :)

Gość OMek
kurde jak to jest ze wy sie golicie i was te wlosy nie drażnia ja dostaje cholery i zawsze prawie sie zadrapie na smierc po goleniu na jajkach ;/

Gość mnie bardzo kreci
omek-po goleniu zdezynfekuj czyms lagodnym,wtedy nie ma mowy o swedzeniu

Gość OMek
zdezynfekowac czyms lagodnym czyli ? :D jogurtem naturalnm ? rozumie ze spirytus odpada :D chyba ze chce potem falsetem śpiewac :D

Gość mnie bardzo kreci
facetttt--chcesz rady?rzeczowej dyskusji?czy zabawy w portal pt.KRETYNSKIE IDIOTYZMY?Jezeli to drugie-ja mowie pass...

Gość antyk6
Etam i spierytusem nie oszalejesz.ale masz balsamy po goleniu itp.

Gość OMek
pytalem powaznie czym dezynfekujesz ! "czyms delikatnym" to dosc szerokie pojecie