Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyna od siedmiu boleści

aaaaaaaaaaaaa!!! Chciałam pasemka a mam cały łeb usiany w jasnym blondzie!!!!!!

Polecane posty

pare mies. temu robiłam reflexy i teraz z powodu odrostów poszłam ponownie, powiedziałam że chce pare pasemek na wierzchu głowy.a że mam zniszczone włosy, to myślałam że taki zabieg nie zaszkodzi im aż tak (wcześniej słyszałam że refleksy robi sie henną a nie farbą) baba jednak nałożyła mi farbę a po jej spłukaniu patrze- i widze że mam cały łeb w jednym kolorze, jasny blond :O a chciałam zaledwie pare pasemek.. wyglądam jak jakies prosie.. i jeszcze teraz czuje że włsoy juz całkiem mi wypadną.. co ja kurde mam robić:( ?

Gość bubabu
Spokojnie, zawsze tak jest, że jak się robi pasemka, to efekt widać po tygodniu, przynajmniej ja tak mam. A gdyby się okazało, że jednak jesteś blondynką, to możesz pójść do kogoś innego zrobić ciemniejsze pasemka ;). A na rozjaśniane zniszczone włosy polecam odżywkę WAX dla blondynek- można ją dostać np. na Allegro.

dzieki za rade ale jak robiłam ostatnio to był ok odrazu..:( a wax mi niestety nie pomógł, na moje włosy nic nie pomaga :(

Gość z tego co ja sie orientuje to
na henne nie wolno nakladac farby, jesli zrobila te pasemka rozjasniaczem to raczej nie sciemnieja-co najwyzej zzolkna :-( moja rada - wrocic do tej fryzjerki na poprawke, obciac tyle ile jestes w stanie zaakceptowac, nalozyc szampon koloryzujac w kolorze naturalnego koloru zbey nie bylo widac odrostow i dac wlosom odpoczac