Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielka stopa

Mam 168 wzrostu i rozmiar buta 40

Polecane posty

Gość Wielka stopa

Mam wielkie stopy:(

Gość a czarne są
?

mam to samo i się nie martwię :D ciesz się ze nie masz 43 :) moja kolezanka ma 170 i rozmiar 43. makabraaaaaaaaaa :) mi tam pasuje, rozmiaru sobie wybrac nie moglam :D

Gość kaszka z mlisiem
ja mam 166 i rozmiar 39, czasem 40 i myślę, że to normalne. może jak urodzisz dziecko, to Ci się zmniejszą :-D

Gość Wielka stopa
ha, ha:D Jak dla mnie za wcześnie na dziecko:) Mam 22 lata i jeszcze studiuję:)

Gość kaszka z mlisiem
wybieraj - mniejsza stópka czy studia? ;-)

a ja mam 170cm i 41:( i nienawidze moich stop! to oktopne! jak dziewczyna moze miec 41:( wstydze sie moich stóp..

Gość Wielka stopa
Kaszka z mlisiem, muszę przyznać, że dzięki Tobie uśmiechnęłam się:D Zawsze masz taki pozytywny wpływ na nastroje innych?

Gość ja mam identycznie
to znaczy mam 168 i 40:D i nigdy mi to specjalnie nie przeszkadzalo (mialam juz rozmiar 40 jak mialam 8 lat a wtedy bylam naprawde niewysoka):):):) Tata mi zawsze powtarzal, ze na wietrze sie chociaz nie przewroce:P Obecnie smieje sie czesto ze swoich stop - uwazam,ze to najsmieszniejsza i najbrzydsza czesc mojego ciala:) ale nie jest to moj kompleks numer jeden - raczej powod do zartow:P

Gość kaszka z mlisiem
niestety nie zawsze :-( ale fajnie, że mi się teraz udało :-)

Gość Wielka stopa
:D

Ja mam 165 i rozmiar 36 lub 37 zależy bo róznie buty robią ale musi być wkladka 25,5. Ciesz sie że masz takie stopki bo na mnie cieżko kupić buty. Jak mi sie jakieś spodobają to zazwyczaj nie ma tego rozmiaru co chcę tylko same jakieś ogromne. Właśnie ostatnio tak miałam chodziłam przez 5 godzin żeby znaleźć jakieś fajne i dobre na moją ogromną stopę butki. Pozdrawiam.

Gość tez 168
cm i rozmair 40 czasem 39 i to sa normalne stopy. moja kumpea 175 cm i rozmiar 35!!!!!!! ona to dopiero ma kompleksy na ich punkcie

Gość a ja mam 160
i rozmiar stopy raz 37 i 38!!! czy mam się pochlastać???

Gość Wielka stopa
Wiecie, ale mi czasem robi się przykro gdy idę z moimi koleżankami na zakupy (one mają wzrost 170 i 171, a rozmiar buta 37-38) i jak zobaczą buty w rozmiarze 40 to zaraz są komentarze typu:"ale wielkie buty", "ale trzeba mieć wielkie stopy żeby to nosić"... Przykro mi się robi, bo wiedzą, że mam taki rozmiar, ale przy mnie o tym zapominają i mówią coś takiego... Jak byłam młodsza (18-20lat) to mi to nie przeszkadzało i było naturalne, ale teraz denerwują mnie te komentarze, bo co ja mam zrobić? skrócić sobie stopy??? Powinni mi nadać pseudonim: Ania- wielka stopa:O

Gość Wielka stopa
Dziękuję Wam kochane za miłe słowa:) Dzięki Wam poczułam się lepiej🌻

Gość no to zajebiste
masz kolezanki, moim zdaniem bardziej do 170 wzrostu pasuje nr 40 niz 37-38 wiec moze to one maja z tego powodu komlpeksy a ty im sie nie dawaj albo odszczekuj tekstami typu " bo wy macie wszytsko takie male":P albo zmien je na zyczliwszeh

Gość a ja mam 160
a powiedzcie co ja mam zrobić, mam 160 cm wzrostu i 37/38 rozmiar, z kolei moja siostra ma 175 cm wzrostu i 40 rozmiar

Gość Carolajn
nie wiem czy wiecie ale przez rozmiar buta można ocenić ile bedziemy mniej wiecej mieli wzrostu.. Czyli im stópka większa tym jesteśmy wyżśi. I niech nie martwią się osoby, które są niskie i mają duże nogi.. urosną wysoko wysoko do nieba:P

Gość a ja mam 160
czy ja mam wielkie stopy?? jak założe zwykłe buty, szpilki adidasy to w ogóle tego nie widać... jak obejrzę w lustrze moją stopę to wygląda całkiem normalnie i ładnie:-D

Gość Jak oni spiewajaaaaa
mam pytanie. Kto wczoraj uzyskal najlepsza ocene w " Jak oni spiewaja? "

Gość kaszka z mlisiem
patuska Ja mam 165 i rozmiar 36 lub 37 zależy bo róznie buty robią ale musi być wkladka 25,5. Ciesz sie że masz takie stopki bo na mnie cieżko kupić buty. Jak mi sie jakieś spodobają to zazwyczaj nie ma tego rozmiaru co chcę tylko same jakieś ogromne. Właśnie ostatnio tak miałam chodziłam przez 5 godzin żeby znaleźć jakieś fajne i dobre na moją ogromną stopę butki. Pozdrawiam. CO TY PISZESZ?? rozmiar masz 36 czy 37 a wkładkę 25.5?? coś Ci sie pomyliło, bo ja noszę 39 czasem 40 i mam taką wkładkę..

Gość ja mam....
172 cm wzrostu i rozm 39 albo 40 w zaleznosci od numeracji

haha ja mam 41 :P kiedys miałam na tym tle kompleks ale już z tego wyrosłam:P

Gość aaajaaa
152cm i 36-37 :) Wcale nie ubolewam nad tym faktem :P

Gość jak laska ma duże stopy
to może być TYLKO i WYŁACZNIE z facetem, który ma większe stopy od niej! Bo jakby to wyglądało jak laska ma numer buta 44, a jej facet coś około 40? To byłby wstyd i poniżenie dla tego faceta !!!

Gość slodka_zolza
Buehehe,ja mam 167cm i stopę 40, i co, i nic. Ciesz się,że nie urodziłaś się bez rąk lub bez stóp,czy z jakąś chorobą genetyczną,a nie wydziwiasz.

Gość laski co mają duże stopy
są zazwyczaj chamskie i wredne !!!

Gość niezle masz kajaki

Gość dodddd
carolajn-no ale to bez sensu przeciez bo jesli osoba bedaca juz po d 20 roku zycia jest niska a ma spora stope to co urosnie?przeciez to bzdura