Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebieskooka Szatynka 1735cm

Nieudana randka ! Czy dać szansę na kolejną?

Polecane posty

Dziś byłam na randce z niebylejakim mężczyzną (jak mi się wydawało:D ). Przez 2,5 h wydukałam z siebie 2 zdania, co prawda, jestem nieśmiała i na początku niewiele mówię, ale to bynajmniej nie dlatego :O. Tan pan cały czas nadawał o swojej \"przjaciółce\". Jaka to ona wspaniała, cudowna, jak dobrze się trzyma na swoje lata :O. Popiskiwałam nawet sama do siebie, bo nie byłam pewna czy czasem języka z nudów nie połknęłam. Pod koniec \"randki\" wiedziała o niej :o wszystko, od tego ile waże :D, po to, czym się zajmuję. Faceta nawet fajny...ale czy warto :O ? Tak fatalnie się jeszcze nigdy nie czułam ! na żadnym spotkaniu.

Gość to cham jakiś
i chyba nie warto

Gość mecenas karol
cham, ale jeśli nie chcesz być sama to musisz sie poświęcić, bo albo trafisz na większego fagasa albo zostaniesz sama

Gość kulturalny
???? ty chyba nie wiesz co piszesz,kulturalny człowiek umie prowadzić konwersację i nie zanudza kobiety na randce zaletami innej baby!

nie, bo bez przesady, mam ledwo po 20 ;) więc aż takiego parcia na związek nie czuję. Aczkolwiek znaliśmy się wcześniej w innych okolicznościach, większym gronie naprawdę super się czułam w jego towarzystwie i coś iskrzyło .

absolutnie się zgadzam, że to błąd, panowie powinni pamiętać, że nie wolno w superlatywach, zwłaszcza jak kobieta nie pyta, wiele opowiadać o swoich byłych czy przyjaciółkach. Tylko tak jak pisałam, znałam go od innego strony , nie w 4 oczy - dlatego śmiem go nazywać kulturalnym Może jakiś gorszy dzień miał :O. Ehhh szkoda.

może był zesteresowany i gadał co mu sie nawineło. ja bym dała mu szansę, sama nie lubię, jak się mnie skreśla po jednym razie. Nic nie tracisz.

Gość zwykły chłopak
daj mu szansę.przecież nic na tym nie tracisz

no ale jeśli ktoś tak dużo i ciepło opowiada o kobiecie której mieć nie może, to jednak chyba coś więcej musi do niej czuć; A że ona nie pragnie związku :O, to on chyba szuka \"zastępczyni\" aż ją najdzie ochota, co ?

Gość bo faceci są z Marsa
i nie wiedzą jak postępować z Wenusjankami;)

Gość zwykły chłopak
może po prostu koleś nie ma doświadczenia w tych sprawach i nie wie, że nie powinno się mówić o innych kobietach na randce.

daj jeszcze jedna szansę:) ale jak zacznie opowiadac o swojej przyjaciolce to zapytaj czy nie moglibyscie zmienic tematu na inny. i pamietajze to facet, to inny gatunek...:)