Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruuzia

Nie cierpie sobotnich wieczorów

Polecane posty

Gość fruuzia
ja można błagać? nie rozumiem :(

Gość painkiller
odkrylem wszystko 2 miesiace temu, teraz jestem wrakiem czlowieka mamy kilkuletnie dziecko...

błagać mozna :( moja kolezanka blagala faceta zeby jej nie zostawial mimo iz wyraznie powiedziaj jej ze z nia nie bedzie bo jej nie kocha, to jest straszne

Gość fruuzia
no przyda się na lato :P no to od jutra zacznę go jakoś dyskretnie sprawdzać.... jak mnie zdradza to najpierw mu cos chyba obetnę a późnie dopiero rzucę...

Gość fruuzia
no ale wybłagała, czy mimo wszystko odszedł?

Gość Kobieta.....
arquette,znam i ja takie ,mowie pierwszy raz wybaczylam ,choc moze nie do konca ,niestety zaufac nie moglam ,a tak bardzo balam sie samotnosci ,jednak po drugim razie stwierdzilam ,ze nie pozwole sie traktowac w ten sposob,powiedzialam dosc ,ppppozniej byly telefony ,sms-y ,milczalam , zgodzilam sie na spotkanie po ponad miesiacu,myslal ze wszystko wroci do normy,jakze sie pomylil

Gość fruuzia
painkiller - > współczuję... powinnienś odejść... to nie czasy kiedy patrzy sie na dziecko, żeby byc tylko dla jego dobra...

Gość fruuzia
nie wiem jak musiałabym kochać żeby kogos błagać...

skad, nie wyblagala. spotkal sie z nia jeszcze z 3 x na seks i zniknal, wyjechał do francji na staz

Gość do painkillera
a ja bym chciała fiku-miku :(

Gość Kobieta.....
painkiller ,skoro wiesz ,porozmawiaj ,postaaw sprawe jasno ,nie mozna zyc w ten sposob

Gość painkiller
arquette -> nie wyjechalem na stale, charakter pracy sprawia, iz czesto wyjezdzam i wracam

Gość fruuzia
painkiller -> czemu jej nie zostawisz...?

Kobieta -> tez sie bała (i boje) samotnosci, ale ona jest jednak lepsza niz ciagłe upokorzenie, zeby tylko kazda w takiej sytuacji to zrozumiala

Gość fruuzia
kobieta... -> a jak Ty tego swojego sprawdzałaś, że on sie nie zorientował, a Tobie udało sie dowiedzieć? jakies rady?

Gość Kobieta.....
arguette ,ktos madry kiedys powiedzial : kobiety wola byc naiwne ,niz samotne ,niestety wiele w tym prawdy ,ale ja sie na cos takiego nie godze

painkiller -> dziecko to problem faktycznie, ale uwazam ze powinnienes odejsc.... co to w ogole znaczy, ze prosi Cie o cierpliwosc? nie rozumiem tego :( masz jej dać wolna reke tak długo jak ona sama tego chce?

Gość Kobieta.....
za pierwszym razem to byla komorka ,zrobilam to pierwszy raz w zyciu ,nie spodziewal sie ,poniewaz wiedzial ze nie robie takich rzeczy ,ale bylismy ze soba prawie 8 lat ,widywalismy sie codziennie ,znalam go na wylot ,praktycznie od razu wiedzialam ze klamie ,zeby sie upewnic musialam zajrzec do komorki ,czulam sie paskudnie ,ale sie przelamalm ,no i wyszlo na moje

Gość Kobieta.....
arquette,swieta racja,tylko wiesz ja w tej chwili nie ufam zadnemu facetowi,

Gość fruuzia
ja nie sprawdzam tez jego komórki... chyba sprawdzę... tak myślę o tym błaganiu... nawet jeżeli taka kobieta wybłaga, żeby od niej nie odchodził, to jak ona funkcjonuje dalej w tym związku, ze świadomością, że on jej nie chciał... przecież tak można sie wykończyć psychicznie :(

Gość a ja.........
a mnie zmeczyli faceci...ci ktorych spotykalam byli tak absorbujący i tak mi bylo zle przy nich juz na etapie niezobowiazujacych spotkań, ze teraz odczuwam ulgę ze jestem sama :)

kobieta -> ja tez nie ufam zadnemu, a do kazdego nawet niewinnego komplementu podchodze z taka rezerwa o jaka bym siebie w zyciu nie podejrzewala, wszystko gasze na dzien dobry. No ale moze kiedys minie.. tylko kiedy ?

Gość Kobieta.....
fruuzia,za drugim razem tez wyczulam klamstwo ,powiedzial ze idzie do ojca ,pomoc ,sprawdzilam pod blokiem ojca nie bylo samochodu ,pod jego domem tez nie ,wiedzialam ktora knajpe lubi ,poszlam tam ,bingo,wkroczylam ,wiem ze to moze wydawac sie upokarzajace ,ale powiem wam jedno ,jak faceta nie zlapiesz za reke ,nie przyzna sie ,a ja nie mialam dluzej ochoty na zabawe w kotka i myszke

no wlasnie nie wiem, ktos jest silniejszy psychicznie? My bo odeszlysmy z godnoscia czy te co blagaja ?

Gość Kobieta.....
arquette mam to samo

Gość painkiller
fruuzia -> czemu jej nie zostawie? to co sie stalo jest wciaz dla mnie tak totalnym szokiem, ze w tym momencie nie jestem w stanie wykonac zadnego ruchu, wciaz nie moge w to uwierzyc...