Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona 1

czy wyglad mowi o temperamencie?

Polecane posty

Mam 20 kilka lat,ale wszyscy mówia ,ze mam twarz niewinnego aniolka.Rzeczywiscie tak wygladam.Dlugie jasne wlosy,subtelne rysy twarzy, smukla sylwetka.Moi poprzedni partnerzy mowili o mnie , .takie niewiniatko a w lożku wulkan namietnosci.Dziwilam sie bardzo, że patrzac na mnie mysleli ,ze bede kiepska partnerką.Mam pytanie skoro ja im sie kojarzylam z niewinnoscia i nieporadnoscia to jakie dziewczyny wzbudzaja pozadanie mezczyzn na pierwszy rzut oka?Czy jest jest jakis określony typ urody?

Gość teoria i praktyka
o tym decyduje chemia - feromony, hormony i tzw. gust - jeden woli małe blondaski, inny tylko duze brunetki

Gość zbok zdzich
zerznal bym niedzwiedzice-brunatna,ale czy to bezpieczne??? i czy one juz nie spia???

Gość zbok zdzich
sprawdzilem-znalazlem jedna taka -ale jak sie do niej zabralem to mi leciala przez rece-chyba jeszcze spala...???

Mężczyznom zwykle brunetki kojarzą się z temperamentem. Zauważ, że jest określenie \"ognista brunetka\". Rude - też.Nigdy nie słyszałam określenia \"ognista blondynka\". Blondynki kojarzą im się z delikatnością, wrażliwością, romantyzmem... Też mam jasne włosy i już dawno stwierdziłam, że mężczyźni w stosunku do mnie są bardziej delikatni, także w rozmowie, niż w stosunku do moich koleżanek mających ciemne włosy. Nie wiem, skąd to się bierze, ale tak jest. :) Myślę, że temperament nie ma nic wspólnego z kolorem włosów, ale może tylko tak myślę?:O

🖐️🌻 Perła jesteś blond???? :P + lekarka + biały fartuch + gabinet = wstydze sie powiedziec :P

Juken, aż tak źle?:P Mam się powiesić?:O Skoczyć? Przegrałam życie? :O:D

hm... tak wlasnie jest... rude sa uznawane za ostre kochanki i zlosliwe i takie wredne :P brunetki ogolnie są poządane na kochanki... a blondynki sa aniołami ;) ja tez jestem blondynką ale bylam tez brunetką :) temperament wciaz ten sam :P a podejscie mezczyzn inne :)

Gość zieeeeeeeeeeeeeeeeeew
a mnie się blondynki kojarzą ze świetnymi kochankami a brunetki nie bardzo :P , całe te wasze wywody to w 100% wasze własne doświadczenia i nic ponadto poza tym jak ona ma 20 lat to niektórzy faceci mogą być zdziwieni że już taka doświadczona i stąd takie komentarze , jeśli jeszcze lubi sex francuski no to już wszystko jasne :)

Gość ona1
Perla- z wlasnego doswiadczenia wiem,ze podejscie mezczyzn do kobiet prezentujacych taki typ urody jest takie jak napisalas. Bardzo mnie to cieszy, gdyz potem milojest uslyszec stwierdzenie typu: nawet w snach nie przypuszczalem ze jesteś takim wulkanem namietnosci!Czyli jaki mamy wniosek?Nie ma okreslonego typu urody ktoryby jednoznacznie wskazywal jaka partnerka w zyciu sexualnym bedzie dana dziewczyna!

zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeew-to nie jest tak jak ty myslisz! toze ktos lubi sex oralny wcale nie musi bys wulkanem namietnosci.!Ty mnie nie zrozumiales!Ja mam twarz (nie mysl ,ze jestem zarozumiala) bardzo ladna , ale jest to twarz wiecznego dziecka( czasami mnie to denerwuje)i faceci tak mnie postrzegaja, i potem wlasnie sa takie komentarze!!!!