Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doda69

jedwab do wlosow

Polecane posty

mozna go stosowac po kazdym myciu wlosow? w moim przypadku co 2 dzien. i czy zastepuje odzywke czy lepiej kupic jeszcze jakis specyfik? ps-mam b suche wlosy i musze je katowac suszarka

Gość n 5wab
mozesz go stoswac, kiedy chcesz ale ne zastąpi odżywki bo nie taka jego rola

Gość n 5wab
Kup sobie odżywkę z bambusa lub ze słonecznika firmy Dora też mam suche włosy zresztą w aptece jest komputerowe badanie skóry głowy i dobór kosmetyków przez konsultantkę

Gość n 5wab
Kup sobie odżywkę z bambusa lub ze słonecznika firmy Dora też mam suche włosy zresztą w aptece jest komputerowe badanie skóry głowy i dobór kosmetyków przez konsultantkę

w ogole ile kosztuje taka odzywka? w sklepie fryzjerskim kobitka polecila mi jedna ale jest jej az litr ;/ i nie ma mniejszych opakowan

Gość patrycja 35
ta odzywka do sluchych wlosow dora ile kosztuje i gdzie ja kupie?

Gość ja nie bylam
napisz prosze w jakich aptekach mozna dostac produkty firmy Dora bo niewiele jest informacji w internecie na temat tej firmy

Gość niebieskooookaa22
hey wiele dziewczyn poleca Loreal w sklepach fryzjerskich lub w hurtowniach do kupienia- do włosó suchych i uwrażliwionych w żółtym opakowaniu Absolut Repair ja mam Pantine pro-v odżywkę z aminokwasami i jest .dobra i szamopn odżywka Dove w granatowym pudełeczku też jest dobrA jedwab można wsmarowac w końcówki włosów , w wilgotne końcówki