Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana biedroneczka

nigdy nie miałam orgazmu pochwowego..co robic ???

Polecane posty

Gość ciekawa ola
widze ze male zainteresowanei jest tym postem a przeciez 80% kobiet udaje orgazmy a biedni faceci nawet o tym nie wiedzą... i mysla ze sa tacy macho i potrafia zaspokoic kazda kobiete.. co wy myslice ? ze te co nie maja orgazmu to sypiaja z waszymi kolegami a nie z wami tak ? hahahah chociaz moze i nie ma sie z czego smiac bo to chyba bardziej zal kobiet bo przeciez one zostana bez orgazmu :(

A kto powiedział, że jeśli kobieta umie osiągać orgazm łechtaczkowy to nie może szczytować razem ze swoim partnerem równocześnie??? Tutaj wiele zależy właśnie od faceta - jeśli umie odczytać sygnały swojej partnerki i umie kontrolować swoje własne podniecenie, to jest to mozliwe niezależnie od rodzaju orgazmu jaki kobieta potrafi przeżywać...:)

Gość od 5 lat żona
ja miałam podobny problem, ale udał nam się go rozwiązać, tzn. nie do końca, bo nigdy nie miałam pochwowego, ale szczytujemy wspólnie z męzem. Wygląda to tak, że kochamy się i kiedy już jestem nieźle pobudzona i mój maż też to sięgam ręką (albo on) i stymuluję łechtaczkę, dzięki temu osiągam satysfakcję równocześnie z nim. A do tego on uwielbia patrzeć jak się tam dotykam. Spróbujcie ;)

ale przeciez nie w kazdej pozycji tak mozna robic.. to bardzo utrudnia .. przeciez jak facet na tobie lezy to nei da rady .. od tylu tez nie ..chyba ze na czworaka

Olu- jak facet jest na Tobie też mozna, tyle że on się musi nieco unieść. Albo Ty leżysz, a on klęczy - wtedy też kąt penetracji jest inny, nieco bardziej pobudzający, a do tego swoboda piesczenia łechtaczki dla obu stron - możesz Ty może on.;) A od tyłu to tak jak piszesz - na czworaka, albo się nieco unieś do góry.

Gość pieguska 22
hej wam, ciekawy temat i wydaje mi sie ze dotyka to wielu kobiet:( ze swoim obecnym partnerem kochamy sie od 4 lat. na poczatku przez prawie 2 lata nie mialam zadnego orgazmu , ale sex i tak byl cudowny. dopiero potem zaczelam bardziej poznawac swoje cialo i to co mi sprawia wielka przyjemnosc. od jakiegos czasu prawie zawsze mam orgazm ale tylko lechtaczkowy , i najbardziej mnie martwi to ze prawie zawsze mam go jak moj partner juz skonczy:( jak sama dopieszczam lechtaczke. mam do was pytanie, w jakich pozycjach lechtaczka jest najbardziej drazniona? Bijoi Brigitte czy Twoj mezczyzna nie czuje sie hmm troszke zawiedziony ze nie potrafi dac Ci orgazmu pochwowego? i ze potrafisz dojsc tylko poprzez draznienie lechtaczki? bo moj na poczatku ...:( no wlasnie, myslal ze nie jest mi potrzebny skoro dochodze tylko pieszczac lechtaczke , i ze pewnie nie sprawia mi zadnej przyjemnosci. ale teraz chyba zrozumial.

Dla mojego męża jak i dla mnie rodzaj orgazmu nie jest istotny, tylko to, że on w ogóle jest i że możemy oboje czerpać rozkosz z seksu:) Dla ścisłości - miałam chyba ze dwa razy orgazm pochwowy ale to było właściwie przez przypadek i do tej pory w zasadzie nie wiemy z mężem co takiego on zrobił dokładnie ;) Często mąż stara się bym doszła znów w ten sposób, ale generalnie nie jest to jakiś nasz priorytet:)

Gość pieguska 22
fajnie tak:) moj ostatnio chyba naprawde zrozumial, wytlumaczylam mu ze po prostu niektore kobiety tak maja i to ze nie potrafia dojsc do orgazmu pochwowego nie oznacza ze sex jest beznadziejny, wrecz odwrotnie:) hehe teraz nawet sam w trakcie sexu mowi zebym sie piescila. tylko musze jakos zrobic zebym najpierw ja doszla a potem on , uwielbiam jak on czuje tam w srodku ze mam orgazm:)

Gość autorko tematu
Powiedz mi tylko PO CO Ci akurat taki rodzaj orgazmu? Bo tak piszą w gazetach dla nastolatek? Bo to modne? Bo koleżanki mówią, że mają (mówią, niekoniecznie mają)? Ja też nie mam takiego orgazmu, mam "zwykły" :P, jest mi dobrze z moim Misiem i tylko to się liczy. Nie muszę innym zaglądać pod kołdrę, żeby spradzwać, czy może mają jakiś "lepszy" rodzaj orgazmu, w związku z czym powinnam czuć się nieadekwatna. Za dużo durnych gazet i telewizji, kobitki.

raz milam pochwowy ( przynajmnie tak mi sie wydaje ze to byl pochowwy ) i to byloogromne i cudowne.. cuzlam sie tak jakby w ci*ce wybuchła mi bomba.. łechtaczkowy tez jest zajebisty ale pochwowy jest o niebo lepszy .. a swoja droga to przykre ze tak malo kobiet ma pochowy i to zadko..

A moze nie wiecie ze to co macie to orgazm; Tak bardzo chcecie orgazmu ze nie zauwazacie ze i tak sex daje duzo przyjemnosci bez tego. Rozkoszujcie sie ta przyjemnoscia - orgazm sam przyjdzie. I nie wstydzcie sie powiedziec facetowi co chcecie mowcie: jeszcze; dluzej; bierz mnie, mocniej - itp - nakierujcie go. A czasami warto troche poudawac to pomaga

Właśnie - nie róbmy fałszywego rozróżnienia, że orgaz pochwowy jest lepszy i bardziej wartościowy od łechtaczkowego, albo co gorsza, że ten łechtaczkowy jest jakimś gorszym orgazmem:) Cieszmy się, że w ogóle go umiemy osiągać, bo wiele jest kobiet, które tego nie potrafią. marti-bi - lepiej nie udawać...dla mnie to równoznaczne z okłamaniem partnera i samej siebie. Jak już raz zaczniesz, to później brniesz w to i wyplątać się nie da. Nie jest Ci ok, a utwierdzasz partnera w przekonaniu, że to co robi jest dobre i sprawia Ci przyjemność. Lepiej powiedzieć mu, co ma robić, żeby było Ci naprawdę dobrze:)

B.B. myslisz ze faktycznei wiele kobiet wogole nie ma zadnego orgazmu? mi sie wydaje ze łechtaczkowy to kazda potrafi osiągnac, wystarczy tylko poznac wlasne cialo.. najlepiej najpierw sama z soba sie pobawic i zobaczyc co sprawia przyjemnosc, w jaki sposob piescici łechtaczke a pozniej przeniesc to do lozka i mowic facetowi co ma robic

Olu - dla nas to jest proste, ale osobiście znam niejedną kobietkę której nie dane było w ogóle osiągnąć orgazmu, a jedna z nich już jest po trzydziestce.... Dużo robi psychika, otwartość na seks i nastawienie, zaufanie do partnera...no i racja - chęć poznania własnego ciała i wsłuchania się w jego reakcje. Pozostaje mi tylko trzymać za nią kciuki :)