Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarata

wlosy w miejscach intymnych

Polecane posty

Gość katarata

chcialam sie zapytac was dziewczyny bo moje kolezanki nie maja takich problemow, czy wy tez jestescie strasnzie owlosione w okolicach intymnych na tyle ze macie wlosy miedzy posladkami? Ja czasem je depiluje woskiem, ale najsyzbciej masyznka tylko ze syzbko odrastaja i nie chce zeby iedys tam moj chlopak wyczul jezyka :( a im bardziej gole tym dalej one wyrastaja, znaczy sie powieksza sie ich obszar, strasznie klopotliwe.......

Gość ja niestety też
tak mam:((((((((((( jak mialam ze13-14-15 lat zaczelam golic sobie okolice bikini , gdzieniedgzie wystawal jakis wlosek , pisię i okolice ok 16 roku zycia ale nieregularnie i pomimo tej nieregularnosci dzis mam ogromny klopot z owlosieniem, włosy porasataja mi nie dosc ze pisie , ale to normalne to niestety ale jednak wewnetrzna czesc ud okropnie, przy odbycie , miedzy posladkami na posladkach i z tylu ud, jest to dla mnie straszne , depilatorem tylko moge z przodu tak zeby nic nie wystawalo , ale gdzie indziej to juz boli i usuwam maszynka, a to jeszcze gorzej robi, ogolnie to jestem tak owlosiona ze nie wiem nawet gdzie mi sie konczy strefa owlosienia intymnego a gdzie ud ech:((((((((((

Gość ajdija
ojjj.. wiem o czym mowicie... na poczatku tez mialam tylko troche miedzy posladkami i wogole a teraz.. tragedia.. czasem jak mam czas to zabieram sie za pensete i potem troche slabna..

Gość katarata
no wlasnie i nie wiadomo jak sobie z tym poradzic, bo jak chcemy zeby to estetycznie wygladalo i golimy to potem jest gorezj bo wlosow jets wiecej :(....

Gość włosy to nie trawnik
nie gęstnieją od strzyżenia, ani golenia :) Jedynym rozwiąznaiem jest przyjąć do wiaodmości że dorośli ludiz emają owłosienie w różnych miejscach ciała. Depilować w miarę potrzeby, ale nie robić z tego zyciowej tragedii, bo panie w reklamach są gładkie :) miłego dnia

Gość katarata
wlosy to nie trawnik, moze i masz racje, ale wiem ze jesli chodzi o miejsca intymne to jesli sie je goli to one sie rozrastaja, tzn coraz dalej rosna, bo golisz przy okazji normalne wlosy ktore robia sie cieniejsze i mocniejsze.