Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZESTRESOWANA_ja

PROSZĘ POMÓŻCIE MI!

Polecane posty

Gość ZESTRESOWANA_ja

Witam kochane, Nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Otóż: Biorę tabletki antykoncepcyjne Mercilon od dłuuugiego czasu. Jestem w trakcie opakowania Ostatnio miałam plamienia i lekarz powiedział, że są one powodem spadku hormonów. Kazał mi brać po dwie tabletki na dzień aż do zaniku plamienia i jak zniknie to wtedy normalnie po jednej. (powiedział ze zabezpieczac sie jeszcze prezerwatywą). Jak skończe w ten sposób opakowanie to nie robić przerwy i odrazu rozpocząć drugie opakowanie też już normalnie po jednej. i po tym drugim opakowaniu dopiero zrobic przezrwe 7 dni i zacząc normalnie trzecie. Zabezpieczyliśmy sie dodatkowo gumką ale mielismy wypadek :/ Jestem w takim stresie ze ciezko to opisac. Prosze o pomoc! CZY BIORĄC DWIE TABLETKI DZIENNIE DZIAŁANIE TABLETEK JEST ZEROWE?? Czy jesli nie robiac przerwy w opakowaniach tak jak kazal lekarz moge sie spodziewac ze nie bedzie miesiaczki? Na zrobienie testu ciazowego trzeba czekac okolo tygodnia lub dwóch od zaplodnienia! a ja umieram z paniki!

Gość a w ktorym dniu cyklu była
ta wpadka ?

Gość ZESTRESOWANA_ja
17 - 18 dzień cyklu. Ale Okres mam zawsze nieregularny. raz 22 dni, 29 a czasami 30 dni