Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maarycha

BLIŹNIACY Urodzeni w czercu !! -Wpisywac sie

Polecane posty

Gość maarycha

OSoby urodzone w czerwcu.? jake sa?

Gość ona blizniak
blizniak z poczatku czerwca + serdeczna, ciepla, pelna optymizmu, dokladna, artystyczna dusza, lubi piekno (czesto ma inne poczucie piekna od reszty ludzi;) ), kocha zwierzeta - uparta, czesto musi postawic na swoim, leniwa, ma slomany zapal do wielu rzeczy, czasem nie przywiazuje uwagi do czyis uczuc pisze o sobie:P:P

Gość maarycha
ja jestem z 16 czerwca i tak zauwazyłąm ze mam te dwie natury ';+| Potrafie byc dobra jednocześnie zła. Mam słomiany zapał który szybko gasnie,ale jak cos sobie obiore za cel to potrafie doprowadzic działąnie do końca. Mam skłonnosci doszukiwania sie problemów nie wiem jakos tak mam ;+| jak cos sobie przypomne to zapisze;d

Maarycha ja z 19 jestem i mam takie same objawy bycia blizniakiem jak Ty:P:D wiecznie szukająca dziury w całym nerwowa kochająca na zaboj niestety momentami naiwna raz spokojna raz szalejąca uwielbiajaca towarzystwo i imprezki doprowadzająca działania do konca jaks ie uprę i jak obiore sobie cel musi być po mojemu:P ale słomiany zapał tez mam niestety...

Gość ona blizniak
o to tez, jak mi na czyms mocno zalezy to podejmuje kazde dzialanie zeby cel osiagnac

Gość maarycha
no to jednak są cechy wspolne Czy wy też macie coś takiego,ze początkowo oceniacie sytacje,a jeśli wam odpowieda wtedy stajecie sie aktywni ,nażuciacie swoją wolę?? Ja lubie żeby wszytsko było po mojemu, NIgdy nie byłam cierpliwa,a jeśli juz chciałam taką zostać to widziałam 100 problemów naraz i ciągłe pytania wiec nigdy nic nie wychodziło

Czy wy też macie coś takiego,ze początkowo oceniacie sytacje,a jeśli wam odpowieda wtedy stajecie sie aktywni ,nażuciacie swoją wolę?? Ja lubie żeby wszytsko było po mojemu, NIgdy nie byłam cierpliwa,a jeśli juz chciałam taką zostać to widziałam 100 problemów naraz i ciągłe pytania wiec nigdy nic nie wychodziło jestem identyczna... musze od razu rozwiązac problem od razu cos załatwić inaczej sie mecze

Gość maarycha
heh, no i ja też; DD moja głupia cechą jest to, ze niektórzy znajomi mi sie szybko nudzą ostrio krytykenawet znajomi mowią ze za duzo krytykuje i wogle Mam czasami takie sytacje ,ze wole odpuscić ale z natury jestem uparta, wiec to chyba taki paradoks;|

Gość tersia
Witam.Nala Ja równiez jestem z 19.06,i równiez podpisuje się pod tymi cechami jakie wymieniłaś.Witaj w klubie!!!!!!!!!!!

Gość uhhh
a ja jestem z 3 czerwca

Gość Viollka
Ja jestem z 21 .06 i czytałam kiedys ze ludzie urodzeni na przełomnie znaku zodiaku są wyjatkowi ,czy jest ktos z 21

Gość tersia
Hello.Moja siostra jest z 3.06.

Gość tersia
Hej Viollka!moja córka jest z 21.06 i tu masz racje tez jest wyjatkowa

Gość maarycha
Viollka tak to prawda, moja mama jest urodzona na przełomie znaku, i jest wyjątkową kobieta;) ale ona nie jest akurat z czerwca

Gość Viollka
ja mam troche cech z blizniaka i z raka

Gość maarycha
a może jest ktos taki jak ja z 16 ,o6?? Są cechy u Was które was dręczą ,badz których chcielibyście sie wyzbyć.???

Gość Viollka
do maarycha ale to dotyczy wszystkich znakow zodiaku

Gość maarycha
chodzi mi głównie o bliźnięta

Gość tersia
U mojej córki pomimo ze jest dzieckiem juz widac ze jet inna niż inni dzieci.Nie chodzi mi ze jet upośledzona w jakimś sensie,nie to nie to,po prostu nie ma innego słowa jak WYJĄTKOWA

Gość Viollka
Juz nie pamiętam gdzie ,ale kiedyś czytałam cały artykuł o ludziach urodzonych na przełomach znaków i dopiero wtedy zaczełam bardziej przyglądac sie swoim cechom i zachowaniu i stwierdziłam ,że jednak coś w tym jest Mam tez kolege urodzonego 21 06 i jak patrze na niego to zachowanie ma takie jak ja .Chyba coś w tym jest!

Jasne jestem wyjątkowa! ale nie wiem czy to dobrze, wolalabym być zwykła. Napewno nie mam cech typowego bliźniaka. Pozdrawiam wszystkich Bliźniaczków Viollka ;)

Gość maarycha
tak widze,ze u wiekszości bliźniaków wystepuje słomiany zapał;d ja np mam dośc tego,ze mam tak jakby dwie natury;/

Gość tersia
Rozdwojenie,rozchwianie,brak zdecydowania,ciagła zmiana zdania-trafiłaś w 10-tkę.dokładnie jak u mojej córki.I to jest właśnie ta wyjatkowosć.która mnie czasami doprowadza do szału

Gość tersia
Macie możliwośc wyboru,kim chcecie być w danym momencie bliżniakiem czy rakiem.Masz racje czasami to nawet nie służy jej samej bo gubi sie w tym wszystkim