Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okraglaaaaaaa

Jestem puszysta...

Polecane posty

Gość
okraglaaaaaaa i powiem Ci szczerze - uciekaj z tego działu do innego bo niestety siedzą tu w większości poje*y które nie akceptują niczego innego jak anorektyczki z biustem minimum D, bo inny to dla nich za mały, a normalna dziewczyna to oczywiście za gruba... tu nikt Ci nie odpowie sensownie na Twoje wątpliwości, idź lepiej do Zdrowia i Urody albo na Diety, tylko unikaj lasek od głodówek, typu \"mam 175 wzrostu, moim marzeniem jest waga 50kg... nie będę jeść przez tydzień!!\"

Gość uwielbiam puszyste
Karolka dlaczego zaraz wszyscy to pustaki?

Gość okraglaaaaaaa
Kuraiko nie jestem w desperacji i nie poddam sie presji... nie bede sie odchudzac tylko dlatego ze taka moda... pare razy probowalam schudnac ale jakos mi nie wyszlo ;) co do mezczyzn... znam wielu wartosciowych i to n ie tak ze nie ma ich.. tylko jakos mnie omijaja szerokim łukiem oczywiscie :P

Gość wszyscy macie w garach
cos nie tak... autorko jak mozna sie w tobie zakochac??? spojrz w lustro ... jestes oblesna gruba krową :-o obym nie spotkal takiej baby na swojej drodze :-o

Gość uwielbiam puszyste
ja jestem nooormalnym faciem, który kocha wszystko co naturalne!!!!

Gość okraglaaaaaaa
Kuraiko troszke celowo wlasnie tu umiescilam topic ;)

Gość
uwielbiam puszyste ------> dzięki :> i tak w tym topiku w miarę mało obelg... ;) czasem trudno powiedzieć w czym tkwi problem... mam przyjaciółkę, która ma nadwagę podobną do okragleeeeeeej. mój facet mówi o nas obydwu, że jesteśmy piękne :D (ja mam nadwagę może 5-6kg... a dla wielu jestem pasztetem, z kolei dla innych szczupła - nevermind) i ta przyjaciółka zawsze się zakochiwała w żonatych i kręciła z nimi nie wiedząc o tym :/ faceta na poważnie znalazła dop. za granicą. Ale nie wiadomo czemu... jej tusza nie była przecież odstręczająca, a charakter spoko i dużo znajomych... ja sama pierwszego faceta miałam dopiero w wielu 20 lat, a wcześniej nic...

Gość nie kumam...
jesteś prowokatorką?

Gość okraglaaaaaaa
hm... no widzisz... mam nadzieje ze kiedys sie w koncu znajdzie ten jeden ktory nie bedzie chcial mnie tylko wykorzystac ;)

Gość okraglaaaaaaa
ja prowokatorką?? prosze cie... :-o

Gość nie kumam...
sorki ale tak pomyślałem

Gość
ahaaa ;) a z tymi dietami to nie miałam na myśli żebyś przeglądała diety, tylko że tam są osoby bardziej wyrozumiałe ;) a z niepoddawaniem się presji - tak trzymaj!!! :D ja się nieco odchudzam ale robię to wyłącznie dla siebie (mój facet jest przeciw), żeby zmieścić się np. w szałową spódnicę mojej matki z lat 70 i w niektóre stare ciuchy sprzed 8 lat ;) a otoczenie niech spada!

Gość kassssianiea
82 kg to nie puszystość ale znaczna nadwaga

Gość okraglaaaaaaa
ojej.. nie łap za slowka :P chodzi o to ze chcialabym czegos wiecej niz tylko seks... :)

Gość okraglaaaaaaa
dzieki Kuraiko 🌼 :D znam swoja wartosc.. :D ale nawet bardzo wartosciowa pragnie milosci :-o

Gość 16latek
a zostaniesz moja nauczycielka?? prosze?:-o

Gość nie kumam...
szukasz kogoś na widok, którego dostajesz mrowienia? a on będzie patrzył głęboko w Twoje oczy?

Gość karolla7
Nie twierdze, ze wszyscy faceci to pustaki, ale jest ich wszedzie pelno. Ci wartosciowi chyba siedza w domu i sa niewidzialni.

Gość uuuuuuuu
Może czują się osaczeni tą twoją potrzebą miłości? I może poczekaj z seksem następnym razem?

Gość Możesz być OK
Jak jesteś dziewicą i jesteś cnotliwa to napewno znajdziesz ukochanego. Gorzej jak masz bogatą przeszłość

Gość okraglaaaaaaa
chyba mnie zle zrozumieliscie... wlasnie o to chodzi ze nie sypiam z tymi facetami ktorzy tego chca... bez przesady :-o jestem wyzwolona ale bez przesady ;)

Gość okraglaaaaaaa
i watpie zeby byli osaczeni... nie narzucam sie nikomu... sama bym tego nie chciała i innym tez tego nie robie :)

Gość lubię....
ale nie jesteś dziewicą>

Gość Możesz być OK
Jak uprawiałaś juz sex bez miłości to bym cie kijem nie tknął. Puszyste są fajne pod warunkiem, że nie idą do łóżka na pierwszych randkach, nie puszczają się i nie spały ze stadem facetów. Ale często tak robią. I bardzo wcześnie tracą dziewictwo

Gość uwielbiam puszyste
dla mnie nie jest istotne Twoje dotychczasowe życie!!! Przecież zaczynając wspólne!!! czas biegnie od teraz!!!

Gość okraglaaaaaaa
nie skomentuje tego :-o mialam w zyciu tylko jednego mezczyzne ktorego bardzo kochalam... wypraszam sobie :P

Gość Możesz być OK
Dla mnie puszyste powinny zadbać o siebie i przynajmniej być cnotliwe. A one jeszcze sobie przebieg wyrabiają. Na żony kobiety o bogatej przeszłości się nie nadają