Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okraglaaaaaaa

Jestem puszysta...

Polecane posty

Gość lubię...
a takie prosto z zakonu dla Ciebie są ok?

Gość co za ludzie...
mozesz byc ok ----> jesli szczupla sie puszcza t ojest oki ? jej co za czuby z was... uwielbiam puszyste ----> niby lubisz ale jakos oficjalnie sie nie pokazujesz tylko pod pomaranczka,,, czyzbys sie czegos bał ??

Gość ślicznotka320
O przepraszam ja też jestem puszysta a cnotkę straciłam,jam miałam 18 lat!

Gość mniamdgf
puszyta moge cie pokochac i dac ci wiele milosci ?????????:D skad jestes bede tam zaraz :D

Gość ślicznotka320
i wogóle jestem zadowolona z siebie bo jestem ładną i zadbaną kobietą więc dziewczyny nie przejmujcie sie !Głowa do góry i uśmiech na twarzy,pomaga,a płci przeciwnej się takie kobietki podobają!!!

Gość nastepna grubaska
uzalajaca sie nad soba dosc! wybilbym was wszystkie

Gość
hmm ja sama długo czekałam na to aż moje zainteresowanie facetem zostanie odwzajemnione... miałam pełno platonicznych miłości, bo jestem z natury kochliwa, jednak żaden z tych kolesi tego nie odwzajemniał (pomijając jednego chłopaka na kolonii jak miałam 11 lat ;) ). Nie wiem co było przyczyną, możliwe że nie dostrzegali we mnie więcej niż dodatkowe kilogramy i nieciekawe ciuchy, a może odstraszała ich moja inteligencja :/ bo czy laska w okularach z nadwagą, nieśmiała i \"najlepsza w klasie\" może mieć powodzenie u niedojrzałych szczyli? potem przyszło powodzenie ale na nieszczęście u jakiś dziwaków przed którymi uciekałam ;) bo byli natrętami... dopiero jak stwierdziłam \"co będzie to będzie\", to facet który mi się spodobał odwzajemnił moje uczucie :) i on lubi puszyste :D

Gość Możesz być OK
Jak kobieta jest gruba to niech chociaż to dziewictwem albo skromna przeszłością zrekomensuje. 18 lat to wcale nie jest żadne późne stracenie cnoty. Ważne jaką masz przeszłośc na dzień dzisiejszy. Nie ma nic gorszego niż gruba, która się puszcza i myśli, że jest fajna

Gość ślicznotka320
do następna grubaska- idż sam sie powiesić!!!!!

Gość ślicznotka320
nie puszczam się i od 8 lat mam męża,którego o dziwooooo!!!!nie zdradziłam!!!!!

Gość okraglaaaaaaa
na czarno ladniej wyglada ;)

Gość nastepna grubaska
ty slicznotka jestes??? ty i autorka chyba najsliczniejsze wsrod macior :P

Gość Możesz być OK
Ciekawe co było za nim go poznałaś. Nie znam żadnej grubej dziewczyny, która by spała nie więcej niż z jednym facetem

Gość nastepna grubaska
same szmaty ciagle im sie ruchac chce :P

Gość Możesz być OK
Umówiłem się kiedyś z puszystą. Niegłupia, miła, fajna z buzi. Ale ruchałą się od 15 roku życia i spała z ponad 10 facetami. A miała dopiero 25 lat!

Gość okraglaaaaaaa
do Możesz być OK i nastepna grubaska... szkoda mi nawet komentowac tego :-o sloma wam z butow wystaje :-o

Gość
Możesz być OK ------> masz poglądy jak Roman G. skrzyżowany z nażelowanym młodzieńcem z remizy :/ uważasz że to że kobieta jest \"gruba\" stanowi dla niej aż taką ujmę, że aby to zrekompensować musi trzymać cnotę do ślubu? nikt tu nie mówi o puszczaniu, tylko o seksie z wybraną ukochaną osobą. aha więc jak laska ma krzywy kręgosłup - musi żyć w czystości, ma krzywe zęby - musi żyć w czystości, ma blizny po trądziku - musi żyć w czystości, ma krzywe nogi - musi żyć w czystości... itd??

Gość okraglaaaaaaa
dziekowac ;) 🌼

Gość co za ludzie...
mozesz byc ok----> człowiek zastanow sie co mowisz,sam sobie przeczysz 29.04] 18:50 Możesz być OK Ciekawe co było za nim go poznałaś. Nie znam żadnej grubej dziewczyny, która by spała nie więcej niż z jednym facetem Możesz być OK Umówiłem się kiedyś z puszystą. Niegłupia, miła, fajna z buzi. Ale ruchałą się od 15 roku życia i spała z ponad 10 facetami. A miała dopiero 25 lat no to jak to w koncu jest???

Gość dziwne
ze rekord w ilosci facetow pobiła szczupła...:-o ale bzdury gadacie

Gość okraglaaaaaaa
hm... czyli jak puszysta ma wiecej niz jednego to do piachu... a jak szczupla to moze zostac zona?? hm... ale masz pokretne myslenie... bierzesz cos czy ty tak masz zawsze?:D

dla tych z bojówek Romana czystość jest najważniejsza!!! Zabić Innego to honor, przecież Wszechwładny jest z nimi!!! To pojawia się często w historii a ostatnio bardzo widoczne to Ci z napisem na pasku \"Gott mit uns\"

Gość Wampirek_znudzony
okrągła daj buziaka

Gość a ja mam zonke
puszysta :) kocham ja nad zycie jest najseksowniejsza konbieta na swiecie :) nie przejmuj sie autorko debilami i nastoletnimi niewyzytymi gowniarzami ...

Chwilowo musze uciekac :) zajrze tu pozniej... by zobaczyc dalsze \"biczowanie mojego ciała\" przez niektore osoby ;) dla wszystkich zyczliwych buzka 🖐️

Gość ślicznotka320
no to pokarz mi taką szczupłą ktora tylko z jednym spala

Gość ślicznotka320
tych niektórych wypowiedzi nie będe komentować bo nie sa na moim poziomie