Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

preferuje-w-ubraniu

kręci mnie agresywnie

Polecane posty

Gość nie wstydz się
ja no lubie jak facet podchodzi do mnie od tyłu pociagnie za włosy i powie chodz do mnie suko!poczym weidzie szybkim i stanowczym ruchem i pyta Dobrze ci suko?

Gość ja to lubiee
ja też czaami sie zastanawiam czy to nie jestest masochizm. Ostatnio namowiłam mojego faceta na klapsy długo nie chciał a wkońcu sie zgdzil i przyznał że mus ie spodobało na drugi dzien sam zaproponował...moze na inne moje pomysły też go namowie ale narazie nie mam odwagi bos ie wstydze troche

Gość hhehheheeee
no a u mnie to najgorzejże mnie delikatnie to w ogóle nie kreci musi być mocno i ostro bo takto niejestem zaspokojona romantyczny seks odpada

Gość zbok zdzich
no to dawac do mnie laseczki-ja z tych dominantow niewyzytych!!!

Gość zaciekawiona tematem
powiedzcie kobietki co was jeszcze kreci??:-)

Gość zaciekawiona tematem
postaraj się! Zrób to dla niej wierz mi,że dużo jej odbierasz. Jak ja to kreci bedzie miala nasapomniany seks postarj się może sam to polubisz

Gość ałaaaaaaaaaaaaaaa
bij tak mocnoooooooo

Gość Mnie tak kreciło
jak byłam 18 nastoletnia dziewuszką teraz mi się odmieniło i lubie to ja włóżku podominowować

Gość mnie bardzo kreci
mnie ...wlasnie te klimaty-moze gg.7890492

Gość ///
a moj facet tez nie chce sie zgodzic na cos ostrego :( bo klepanie mnie po tylku nie sprawia mu przyjemnosci ..;/ ale ja bym chciala chociaz raz sprobowac a on sie nie zgadza ;/

myślę, że jest to egoistyczne ze strony facetów, że nie chcą spełnić naszych oczekiwań. ile kobiet nie ma ochoty na robienie loda czy właśnie na ową dominację łóżkową - a jednak ulegamy pod wpływem chęci umilenia partnerowi stosunku. dlaczego nasi mężczyźni nie mogą się chodź trochę poświęcić i sprawić, że kobieta na długo nie zapomni rozkoszy jaką jej ofiarują?

Gość dkoladnrfggdcfhg
dokładnie ;d

Gość nkaaa
mnie kreci jak facet traktuje mniejak taką swoją małą dziewczynkę...jest dominujacy władczy stanowczy ale niekiedy też potrafi być delikatny i czuły......... Czesto mam ochote na taki brutalny seks a zaraz po nim delikatne przytulanie..Mam te fart ż emó mezczyznatez to lubi