Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benek

ból żeber w ciąży

Polecane posty

Gość benek

jestem w 20 TC i stasznie boli mnie ostatnie żebro po prawej stronie. jakby ktoś mi nieźle przywalił :-P czy któraś z was miała poobne bóle. może to wątroba? w pewnym momencie bolał mnie cały prawy bok,ból był mocny nie umiałam wykonać żadnego ruchu.

KOCHANA TO TWOJ SKARB TAK SIE ROZPYCHA NIE MARTW SIE JAK TAK MIALAM DO KONCA CIAZY JAKBY MI KTOS SZPILE WBIJAL MALE SYRKI ALBO KOLANKA BUIZALE!!!!!

Gość benek
ale juz w 20 tygodniu? nie no niesamowicie szybko!! ale nie powiem daje maleństwo czadu.tylko jak do tej pory czułam jego kopniaki tylko na brzuchu.

ALE ONO NIE BEDZIE CIE KOPAC TYLKO W JEDNYM MIEJSCU PRZECIEZ MA JESZCZE MIEJSCE I SIE OBRACA FIKA FIKOLKI BO POTEM JAK NP WYPNIE CI PUPCIE W ZOLADEK TO BEDZIESZ GO PROSIC BY SIE OBRUCIL BO CHCIALABYS ZJESC MOJ GDY NA POCZATKU ZACZYNAL NADAWAC MORSEM ZE JUZ JESTEM WIEKSZY TO RAZ CALA NOC DAWAL MI PO ZEBRACH DRYYYYYT GDY BYL MALUTKI TO BYLO SUPER UCZUCIE I EMOCJIE ZE TO JUZ ONO TAK CZUC WATROBA GDY BOLI TO MIALABYS NIESTRAWNOSC OGOLNA OCIEZALOSC I BRAK APETYTU TAK JAKBYS SIE FEST PRZEJADLA TAK MI SIE WYDAJE ALE MNIE TEZ KLULO I TOOOO ALE DOKLEDNIE TO NIE PAMIETAM OD KTOREGO TYGODNIA

Gość _d_
moze to byc od watroby wiec powiedz o tym lekarzowi, zrobisz proby watrobowe i bedziesz miala czarno na bialym. moze to byc ucisk dziecka :) moze to byc porazenie nerwu miedzyzebrowego. jak sie to powtarza to trzeba wg mnie skonsultowac z lekarzem. powodzenia :)