Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonaa26

Kreci mnie seks z każdym tylko nie z moim mezem-

Polecane posty

Gość Żonaa26

jest przystojny zadbany pierwsze dwa lata małożenstwa było wszytsko dobrze a potem zaczełam traktowac go jak brata nie jak faceta nie wiem moze dlatego że mi się opatrzył całe dnie z nim.....

Gość taka sama jak ty
masz tak samo jak ja ;-o i co z tym zrobimy?

Gość Żonaa26
nie wiem ja jestem tym załamana:-(

Gość taka sama jak ty
ja tez :( ale kazdy facet fajny to dla mnie obiekt pozadania... zle jest dlatego ze jestem atrakcyjna kobieta wiec jesli tylko przejde do czynow to bedzie kiepsko a nie chce :(

Gość Żonaa26
ja zaczynam odwazjemniac uczucia mjego kolegi z pracy. Mam roczne dziecko martwi mnie to że przestałam kochać swojego faceta moze za wczesnie wyszłam za maz

Gość taka sama jak ty
nie zalamuj mnie... ja mam 3 letnie dziecko i niemoge sie rozwiezc ... to najlepszy czlowiek jakiego znam ... a jednak pociagaja mnie inni mezczyzni .. :(

Gość marek s
wyjaśnij co znaczy że "...a potem zaczełam traktowac go jak brata nie jak faceta.." to co że jest za grzeczny , słucha sie, a w sexie jest czuły i delikatny czy jak?

Gość Żonaa26
nie chodzi o to że nie czuje do neigo pociągu seksualnego nie kreci mnie jako facet kocham go ale z przyzwyczajenia jak kogoś z rodziny jak brata zero chemi!

Gość marek s
he he... nie rozumiem, jak brata... że co nie czujesz żądzy, to jakieś atawizmy, jeszcze powiedz że męza kochasz... he , he...

Niestety musze się zgodzić z idealistą...;/ Co to znaczy, że |Kręci Cię sex z kazdym tylko nie z Twoim mężem\"?????? Ile razy Go zdradziłaś? Czemu nie odejdziesz, skoro pieprzysz się z innymi, bo ten, z którym jesteś nie daje Ci podniety?

Gość requiem
lol powiem ci ze jak bylem mlody ogladalem playboya i bylem zdziwniony po co tam sa porady dla ludzi w wiwku -30 -40 lat jak smienic swoje zycie seksualne.. to ze teraz traktujesz go jak brata to nie oznacza ze zawsze musi tak byc .. duzo w zyciu plciowym zalzy od kobiety.. jesli popuscisz wodzy fantazji nawet za cene zmuszenia sie do czegos.. jesli natchniesz swojego meszczyzne mysle ze on nie bedzie ci dluzny.. jesli nawet to nie wypali to wtedy szczera rozmowa ..

Gość Żonaa26
Nie wiem już co robić. Starałam się coś zmienić i urozmaicić, ale teraz zaczęłam go traktować jalk syna. Pudrujhę mu pupkę i nawet próbowałam założyć mu pieluszkę. Pomocy, on się wkrótce zorientuje, że coś jest nie tak :(.