Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martha22

Faceci bez pomyslu....

Polecane posty

Czy na tym swiecie sa jeszcze faceci z pomyslem na zawarcie znajomosci... gdzie nie ide zaczepiaja mnie goscie ta sama gadka : \"czesc, pierwszy raz Cie tutaj widze jak Ci na imie\" reszte tych zaczepek na pewno znacie... Boze czy oni nie rozumieja ze niezaleznie jak bardzo mi ktorys z nich podoba, gdy tylko wyskakuje z takim tekstem jest u mnie skreslony ? Nawet jezeli zdarzy sie jakis orginal to pozniej przemienia sie w to co reszta w niespelna 2 tygodniue a daj tylko takiemu do zrozumienia ze jest niezle... zameczy Cie na smierc. Wg powinni sie bardziej starac i miec pomysl na zawarcie i utrzymywanie znajomosci bo wydaje mi sie ze zatrzymali sie w czasie o jakies 50 lat.

Gość requiem
moze w zle miejsca chodzisz po prostu jak idziesz na disco gdzie IQ facetow nie przekracza blyskotliwosci kury srodzagrodowej to chyba ciezko znalezc ksiecia z bajki. Zreszta powiem ci szczerze ze dla mnie takie miejsca to istny raj ze wzgledu na to ze wyszczekany jestem :P:P jesli chcesz potanczyc na disco faceta znalezc to do jakiegos klubu proste jak 2x2 a jak chcesz porozmawiac na poziomie to pisz do mnie wybacz za duzo zjadlem zelkow akuku :P

Gość kolejny bez pomysłu
:P

Gość requiem
z tym bez pomyslu to ze niby do mnie ? jesli tak to z przyjemnoscia wybronie sie z takiego oskarzenia :*

Gość kolejny bez pomysłu
ale mi nie musisz nic udowadniać:P pozartowac sobie nie można???

Gość requiem
heh nie napisalem ze chce komus cos udowodnic raczej zaprzeczyc ze wszyscy faceci sa bez pomyslu polotu .. zreszta i tak ten poglad jest wykreowany przez dresow komedie romantyczne i ojca dyrektora :P

Gość little black dress
a co masz do dressów?

Gość requiem
do dresow w sumie nic po prostu ich nie toleruje :P

Gość requiem
ani nie akceptuje ani nie toleruje :P

Gość ciekawskij
Martho22 a jak chciałabyś być poderwana? możesz podać jakiś orginalny i pomysłowy sposób?