Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

pogonic okres

Polecane posty

czy sa jakies sposoby aby okres szybciej sie skonczyl? kiedys od kobiety prowadzacej wf uslyszalam ze jak wiecej sie dziewczyna rusza(biega, skacze...) to okres szybciej sie skonczy. zastanawia mnie czy to prawda.

zamiast biegania polecam Ci raczej jakieś ćwiczenia rozciągająco-wzmacniające, na przykład na mięśnie brzucha, czy pośladki, ja chodzę na aerobik w trakcie okresu i mi wyraźnie pomaga :)

chyba zaczne stosowac Twoje rady.zwykle okres mam przez 5 dni.zalezy mi aby 4 dnia sie skonczyl;;)

wiesz moze cos w tym jest, ja cwicze na nogi, ogolnie mam wiecej ruchu okres trwal 3 dni, poźniej juz tylko plamienia, i prawie nic bolal brzuch...

Gość dotty
Ja też zauważyłam, że jak się więcej ruszam w czasie okresu, to szybciej mi się kończy. Jakbym leżała to pewnie by się ciągnął przez 2 tygodnie :P

no u mnie bywały miesiączki i sześciodniowe, a od kiedy ćwiczę, są krótsze co najmniej o jeden dzień i przebiegają łagodniej

Gość 15463820
a jak wywołać?...też domowymi....zbliża się i dojść nie może?...co robić?

oj domowych sposobow niestety nie znam.ale jesli zazywasz tabletki antykoncepcyjne to zawsze mozesz odstawic.po paru dniach(2-3) okres powinien sie pojawic