Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona.uk

Ktora z tych obraczek wam sie podoba-a moze inne propozycje??

Polecane posty

ja mam taka jak 3 tylko ze z h.samuela:) niestety ten srodkowy pasek zrobil sie po dwoch latach blyszczacy no i teraz wybralabym taka prosta z platyny albo palladu wczesniej nosilam biale i zolte albo mieszane zloto a teraz przerzucilam sie na biale:) ale ogolnie to wszystkie sa ladne. nie bierz tylko za grubej ja mam 4 czy 5 mm i juz troche grubawa sie wydaje zwlaszcza jak palce troche spuchna:)

dokladnie mamy takie http://www.hsamuel.co.uk/webstore/detail/R/5103916/N/57+208/?No=18 na twoim miejscu kupilabym sobie w polsce bo sa standartowo 18 karatowe a nie 9-cio jak w UK ponadto ceny sa duzo nizsze i wybor wiekszy:) my kupowalismy tutaj bo zrobilismy to na 2 tygodnie przed slubem:)))) i to bylo minimum bo w wiekszosci sklepow czeka sie 2 tygodnie na obraczki wiec wez to pod uwage:))))

dzieki za rade siobhan:)..ja mam troszke skomplikowana sytuacje, bo w Polsce juz nie bede w miedzyczasie...a slub cywlny biore w RPA..za 2 mce..bardzo mozliwe, ze kupimy w RPA..tak zloto powinno byc jeszcze tansze:))