Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx..

DOBRY GINEKOLOG W BIAŁYMSTOKU

Polecane posty

Gość xxx..

Cześć.Bardzo prosze o pomoc.Mam 28 lat i wstyd się przyznać..nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa.Strasznie trudno mi się przełamać..ale postanowilam, ze przezwyciężę swój wstyd i strach i zrobie to badanie.Tak naprawdę to nie wstydze się najbardziej tego badania (te jakoś przeżyję)..ale tego, ze w wieku 28 lat jeszcze nie bylam u tego specjalisty..i że jeszcze jestem dziwicą.Bardzo proszę, jesli ktoś zna dobrego zufanego ginekologa w Bialymstoku, ktory mnie nie wyśmieje..i jest ciepła i wyrozumiała osoba..to prosze podac namiary.Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.

Gość salamandra mała
dr Marek Dąbrowski, ul Przejazd 2A lok. 203, tel (85) 7446430; Bardzo sympatyczny człowiek. Przyjmuje zarówno prywatnie, jak i w ramach NFZ. Pozdrawiam!

Nie masz czego się wstydzić. Jeśli szukasz zaufanego i wyrozumiałego lekarza to zdecydowanie polecam dr Kluz-Kowal. Jest dobrym specjalistą, ale też bardzo sympatyczną osobą. Namiary: ul. Niedźwiedzia 6/9 tel. (85) 732 75 88

Gość gerhyreur
też chodzę do pani doktor na niedzwiedziej. polecam

Gość mamba.truskawkowa
dr Barbara Radziszewska- najlepszy ginekolog w Białymstoku ! :) super babka, polecam ;)