Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha1234567

Jakie zabiegi u kosmetyczki?

Polecane posty

Gość kacha1234567

Hej! Mam 25 lat i chciałabym wybrać sie do kosmetyczki. Moja sóra twarzy jest strasznie blada, naczynkowa i ja bym nazwała ją marmurkowatą. Jednym słowem wygląda szaro. Problemów z jakimiś krostkami nie mam. Prosze doradźcie na jaki zabieg powinnam się wybrac. Czy maseczka z alg będzie dobra?

Gość upupuppuppp

Gość kosmetyczka22..
maseczki algowe sa odpowiednie dla kazdego rodzaju cery, powinnas zaczac od peelingu enzymatyczngo ktory delikatnie pozbedzie sie zrogowaciałej warstyw naskorka, poniej mozesz sobie zrobic masaz na alpułce dla cery naczynkowej aby wzmocnic sciany pekajacych naczynek krwionosnych, nastepnie mozesz nałozyc maseczke odzywczą, nawilzajaca i wzmacniajaca sciany naczynek krwionosnych...powtarzaj taki zabieg raz na tydzien z trzy razy a efekt bedzie widoczny ...cena za taka usługe w gabinetach bedzie sie wachac od 50 zł do 70 :) pozdrawiam

Gość dzięki za odpowiedź

Gość wysokie obcasy26
algi możesz nakładać polecam z czerwonego wina;) do cery naczynkowej+ odpowiednie serum...kosmetyki na bazie kasztanowca, lipy, rutyny....z dermiki masz fajny zabieg profesjonalny do cery naczynkowej obkurczający je...polecam;)