Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowany kazik

Jesli chcesz mieć kobiete która bedzie cie zdradzać - to tylko skorpionice

Polecane posty

Gość zbulwersowany kazik

wszystkie kobiety urodzone w tym znaku zdradzaja swoich facetów i maja skłonności do dwiacji - czym wiecej chłopów tym dla nich lepiej ,poza tym najwcześniej tracą cnote ,są urodzonymi nimfomankami i nie potrafia dochować wierności skorpionice to najwieksze erotomanki uważajcie na nie [cześć]

Gość taaaaaaaaaaaaak
dodaj jeszcze, że skorpiony to najwięksi dziwkarze

Gość zbulwersowany kazik
niestety ale coś w tym jest bo znałem dwie skorpionki i obydwie były nimfomankami :o , już nigdy więcej z żadna skorpionica sie nie zadam przykład typowej skorpionicy : http://agatka00.randki.sex-zone.pl/ one wszystkie takie są

Gość Axel F.
żałosny jesteś

Jestem skorpionica i ngdy nie zdradzilabym swojego faceta, nawet przez glowe by mi taka mysl nie przeszla. Z jednym sie zgodze...uwielbiam sie zabawic ale tylko z moim wlasnym facetem, bo tylko wtedy jest to cos pieknego.

nie zdradziłaś a kochałaś? czasem samo nie zdradzam to za mało... trzeba kochać, okazywać to:) itp związki to wyśza szkoł serca:)

Gość usmialam sie
hahhahhahaa:) Jestem skorpionica, ale chyba tym drugim biegunem;)

Do mnie bylo to glupie pytanie czy kocham?? Oczywiscie ze tak, moj facet jest calym moim swiatem, zreszta...popatrz na stopke jaka mam w odpowiedziach....slub we wrzesniu.

\"wszystkie kobiety urodzone w tym znaku zdradzaja swoich facetów i maja skłonności do dwiacji - czym wiecej chłopów tym dla nich lepiej ,poza tym najwcześniej tracą cnote ,są urodzonymi nimfomankami i nie potrafia dochować wierności skorpionice to najwieksze erotomanki uważajcie na nie\" Jestem skorpionicą Nie zdradzam mojego mężczyzny i nie zamierzam :) To mój pierwszy i oby jedyny :) Cnoty wcale wcześnie nie straciłam :) Nimfomanka ? Może, może, ale tylko z ukochanym i dla ukochanego :) Hmm, nie uogólniaj więc i nie twierdź że każda, bo widzisz ... jednak możesz być omylny.

Gość zwarjowana
A to ciekawe,bo ja jestem spod strzelca i zdradzam,co ma znak zodiaku z tym wspolnego.